Amsterdam Live On Stage kondigt nieuwe editie aan met Goldfish, Kygo en meer

Amsterdam Live On Stage is op zaterdag 26 juli terug op een nieuwe locatie met optreden van oa. Goldfish, Pretty Lights en Kygo. Na een spetterend eerste festival in het Amsterdamse Bos en een uitverkochte clubnacht tijdens Amsterdam Dance Event vorig jaar, strijkt Amsterdam Live On Stage neer op Sportpark Riekerhaven. Dit jaar zijn er zijn er niet één, maar twee stages waarop pop, band en dj’s samen komen. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Amsterdam Live On Stage onderscheidt zich van de vele andere eendaagse festivals met een samensmelting van DJ-acts en live bands in allerlei genres. Ongeacht of je van popmuziek, indie, rock of dance houdt: op het festival is er voor ieder wat wils.

Line-up
Zo staat wederom het Zuid-Afrikaanse dance-duo Goldfish op het festival met een indrukwekkende act waarbij gebruik wordt gemaakt van samples, een live band, zangers en zangeressen. Kygo staat bekend als de koning van de remixes na het remixen van de grootste artiesten, zoals The XX, Ellie Goulding, Passenger en zelfs Marvin Gaye en Dolly Parton.

Pretty Lights maakt met zijn live-band vanuit de United States elke performance tot een unieke belevenis. Door het geniale gebruik van samples en andere technologie, is deze act wereldwijd veelbesproken. Ook Kidnap Kid, die momenteel hoge ogen gooit met zijn hit ‘Stronger’, staat bij Amsterdam Live On Stage op het podium.

Andere internationale artiesten die performen zijn o.a. FlicFlac, Aeroplane en Le Youth. Nederland is vertegenwoordigd met de acts Chef’Special, Jett Rebel, Go Back to the Zoo, Anton Keurtz en de afrobeat band Koffie.

Amsterdam Live On Stage

Meer dan muziek
Amsterdam Live On Stage is meer zijn dan alleen een muziekfestival. Behalve muziek is het festival een totaalbeleving van verschillende vormen van entertainment. Er gaat veel aandacht uit naar decor en randprogrammering. Dit zorgt voor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om de bezoeker aan het einde van de dag te laten vertrekken met een lach.

Locatie
Het festival vindt dit jaar plaats in het sportpark Riekerhaven. Deze groene locatie in het hart van Amsterdam is de ideale setting om alle creatieve plannen van de organisatie tot bloei te laten komen.

Tickets
Tickets á €35 zijn nu te koop via www.amsterdam-live-on-stage.com

Line-up:
Goldfish (live)
Pretty Lights (live)
Kygo
Bakermat (live)
Aeroplane
FlicFlac
Le Youth
Go Back To The Zoo
Kidnap Kid
Chef’’Special (live + DJ set)
Jett Rebel
Koffie
Anton Kuertz
En meer…

In het kort:

Amsterdam Live On Stage
Zaterdag 26 juli 2014 – 12.00 – 23.00 uur
Sportpark Riekerhaven – Overschiestraat 190 Amsterdan

Tickets: vvk á €35 via link

www.facebook.com/amsterdamliveonstage
www.amsterdam-live-on-stage.com

Facebook event