Berlijnse club Wilde Renate middelpunt op nieuw festival Wild und Frei

De Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate keert terug naar Nederland voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Wild und Frei. Na het uitverkochte succes van Wilde Renate op Magneet Festival vorig jaar, staat het samen met diverse creatieve partijen in het eerste weekend van augustus op een nog onontdekte locatie: het Diemerbos te Diemen. Dit mooie stadsbos wordt twee dagen lang omgetoverd tot een ongekend leuke en verrassende festivallocatie, waarbij beleving, sfeer en muziek samenkomen. De speeltuin van Wild und Frei is geopend voor iedereen.

Wild und Frei 
Tijdens Wild und Frei worden op zaterdag en zondag vier podia gehost door verschillende partijen, zoals Plak, Kriss Kross, Kopjek, The Fresh Kids, Thuis Bij De Familie en uiteraard Wilde Renate. Iedere stage heeft zijn eigen sound en decor. Overal wordt het publiek verrast met gekke dingetjes, verrassende activiteiten en een speelse aankleding. De muzikale invulling speelt als altijd een grote rol, maar Wild und Frei staat voor een vrij gevoel en niet om klinkende headliners. Uiteraard zijn de kwaliteit én diversiteit van de line up dik in orde. Deze wordt later bekend gemaakt.

Salon zur Wilden Renate
Wilde Renate, wie kent de legendarische club in Berlijn niet, of heeft er op zijn minst niet van gehoord? Binnen heeft de club wat weg van een labyrint, maar tegelijkertijd lijkt het ook op een huiskamer en vergeet vooral de (speel-)tuin niet. De ‘salon’ is beroemd en bemind door de relaxte houding, ongeëvenaarde aankleding en dito sfeer. Al deze aspecten brengt de club steevast mee waar ze ook komt, zoals vorige jaar tijdens Magneet Festival en in maart in Odeon. Bij Wild und Frei op 2 en 3 augustus is dat niet anders!

Initiatiefnemer van Frei und Wild is dezelfde jonge organisatie die ook achter I amtechno, RVLVR en Osi Darap zit. Na eigenhandig een stempel op de hoofdstedelijke nachtleven te zetten, gaat ze nu het avontuur aan om een eigen festival te organiseren met veelbelovende en originele hostingspartijen. Kaartverkoop start donderdag 29 mei om 9 uur via link.

After movie Wilde Renate @ Magneet Festival  7 sept 2013

wildundfrei.nl | www.facebook.com/wildundfreiNL | renate.cc

In het kort:
Wild und Frei
Diemerbos | Ingang: Muiderstraatweg 1111 PV Diemen
Zaterdag 2 augustus 2014 | 11.00 – 23.00 uur
Zondag 3 augustus 2014 | 13.00 – 23.00 uur

Facebook event

Tickets via link:
Early bird: €20
Bird: €25
Regular: €28
Weekender: €45