Chateau Festival klaar voor hun eerste festival

Chateau Techno viert tweejarig jubileum op unieke en industriële locatie

De lasers staan op scherp en de speakers wachten ongeduldig om het publiek omver te blazen, kortom: Chateau Festival is er klaar voor. Op zaterdag 25 mei staan artiesten uit het binnen- en buitenland op drie overdekte podia in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Daar barst Chateau Techno in een intieme setting los met de grootste line-up tot nu toe. De Amerikaanse dj’s Stacey Pullen en Octave One kunnen niet wachten om het publiek te vermaken met de beste techno.

Ook Sacha Carassi (IT), Gayle San (SIN) en Marco Bailey (BE) maken hun opmars op Chateau Festival. De locatie in het Westelijk Havengebied wordt voor het eerst in gebruik genomen als festivalterrein. Deze ligt op 10 minuten fietsen van Station Sloterdijk. Tussen dit station en het festivalterrein op Berchvliet 2 rijden pendelbussen.

Verder bestaat de line up uit Nederlandse helden als Olene Kadar, Juan Sanchez en Daniel Sanchez (b2b), Ici Sans Merci, Jurwin Abbo (live), Esther Duijn, William Koster, Kabale und Liebe, Joey Daniel, Specker, Arado en de indrukwekkende live act Ceno-Symphonics. Ook zij zorgen ervoor dat op deze dag kwalitatief goede techno centraal staat tijdens een overweldigend feest op een rauwe, industriële locatie.

Over Chateau Techno

Chateau Festival is het logisch vervolg van de evenementen van Chateau Techno. De jonge organisatie bewees in twee jaar wat zij verstaan onder een goed technofeest. Deze events staan garant voor glorieuze line-ups, gecombineerd met een waanzinnig decor op unieke locaties. Ook tijdens Chateau Festival – Two Year Anniversary op 25 mei is dit het geval: de Mainstage is een echt kasteel met een dik geluidssysteem. Onder andere Uit de Keuken en Bo Thai zorgen voor lekker en gezond eten en creatieve ondernemers vullen de rest van de stands. Wacht niet te lang met aanschaffen van tickets als je hierbij wilt zijn.

In het kort
Chateau Techno – 2 Year Anniversary
B25 mei 2013 – 11.00 -23.00 uur
Berchvliet 2, Westelijk Havengebied
Er rijden pendelbussen tussen Station Sloterdijk en het festivaltterrein
Deze ligt 10 minuten fietsen vanaf Station Sloterdijk

Voorverkoop € 27,- via www.chateautechno.com en Ticketscript

Facebook event

Chateau Festival Timetable