Chateau Techno gaat los met stellar line-up van eigen bodem

Organisatie wijdt De Nieuwe Loods in met extra lange editie

Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt uiteindelijk altijd beloond. Want Chateau Techno heeft het weer voor elkaar met een hele dikke, en uiteraard, unieke locatie op Hembrugterrein voor de nieuwe editie van het geliefde feest. De vergunning is er door en net voor het hoogtepunt van het festivalseizoen gaat de organisatie nog één keer indoor he-le-maal los. De line-up bestaat helemaal uit Nederlandse helden, en daar zijn ze best trots op. ROD Malmok, Invite, Folker Zwart, Roy el Kei, South District en Dispar Vulgo nemen allemaal plaats achter de decks en meer namen worden nog bevestigd.

Alle ingrediënten om er op zijn zachtst gezegd een goed feest van te maken zijn meer dan aanwezig. Chateau Techno staat erom bekend om de beste locaties voor zijn feesten te regelen en dat is in De Nieuwe Loods zeker gelukt. De betaalbare entree houdt het voor iedereen leuk en de organisatie kan niet wachten om met zijn artiesten en alle Chateaugangers van het eerste uur weer een legendarische editie neer te zetten. Met zo’n line-up als deze wijdt Chateau Techno de nieuwe burcht eens even flink in.

ROD is een relatief nieuwe naam in de techno-scene maar heeft het binnen korte tijd ver, heel ver weten te schoppen. Misschien heeft dat te maken met het feit dat deze man (Benny Rodrigues) toch al een tijd met muziek bezig is, zij het onder een andere naam. Hoe het ook zij, met releases op Ben Klocks’ Klockworks, Paul Ritch’ Quartz label en CLR en legendarische optredens in de Berlijnse Berghain, op vele festivals en zijn eigen RODnacht in Trouw is ROD een naam om te onthouden. Maar vooral is ROD een naam om keihard op te dansen en dat kan gelukkig al heel snel op Chateau Techno op 22 juni.

Invite oftewel Tim van Paradijs heeft zijn sporen over de jaren binnen de technowereld meer dan verdiend. Invite staat bekend om zijn uiteenlopende dj-sets en zijn vermogen om perfect te weten wat de dansvloer nodig heeft. Hij is een echte regular in Trouw, Doornroosje, Poema en Awakenings en Chateau is blij hem voor het eerst naar De Nieuwe Loods te halen. South District is een vaste waarde binnen Chateau, en dat is niet zonder reden. Ook Roy el Kei is inmiddels geen vreemde meer, en deze Zwollenaar is hard aan de weg aan het timmeren in Amsterdam en omstreken. Deze drie dj’s zijn geridderd genoeg om in het technokasteel van Chateau Techno hun mannetje te staan.

Folker Zwart en Dispar Vulgo zijn namen die je, als je je wel eens in het Amsterdamse nachtleven beweegt zeker kent. Maar de heren hebben meer gemeen, want de gelijkenissen houden hier nog niet bij op. Zo runnen ze alle twee hun eigen, zeer succesvolle technoavond. Folker Zwart ken je van Schwung en Dispar Vulgo is één van de drijvende krachten achter Compound. Maar er is meer. Want de mannen produceren ook hun eigen tracks én zijn zij beide Chateau ridders van het eerste uur. Folker Zwart en Dispar Vulgo weten precies hoe het er op een goed feest aan toe moet gaan, en trakteren zowel de jonkvrouwen als de ridders van CT met een fikse portie techno.

Chateau Techno is een jonge organisatie die binnen twee jaar heeft bewezen wat zij verstaan onder goede technofeesten. De evenementen van deze organisatie staan garant voor line-ups van echte kwaliteit, gecombineerd met een waanzinnig decor op unieke locaties. Natuurlijk laat Chateau Techno zijn succesformule weer los in De Nieuwe Loods: techno in een passende locatie, een waardige Chateau-productie en een uitstekende line-up. Ondanks dat Chateau Techno back-to-basics gaat met de volgende editie op 22 juni, zal het echte ‘CT-gevoel’ behouden blijven en daardoor misschien juist wel meer dan ooit naar boven borrelen bij de echte feestgangers.

www.chateautechno.com | www.facebook.com/chateautechno

In het kort
Chateau Techno – De Nieuwe Loods
22 juni 2013 – 20.00 – 05.00 uur

Taets – Art & Event Park, Hemburgterrein
Er gaan genoeg pendelbussen vanaf station Amsterdam Sloterdijk

Voorverkoop € 12,50 via www.chateautechno.com en Facebook

Facebook event