Chateau Techno presenteert MEGA LINE UP

Chateau Techno tilt zijn line up naar een hoger niveau op vrijdag 7 februari 2014. Voor het eerst staan Mark Broom en James Ruskin samen als duo op Nederlandse bodem met The Fear Ratio. Verder staan er 4 heavy weights uit de internationale techno-top in Teats op het Hemburgterrein te Zaandam. De Britse Ben Sims, de Zweedse grootmeester Cari Lekebusch, de Schotse Gary Beck zijn verder van de partij en de VS zijn vertegenwoordigd door de techno-veteraan Robert Hood.

Debuut van speciale live act

De Britten James Ruskin en Mark Broom hebben beide meer dan twintig jaar ervaring en zijn ook goede vrienden. Onder de naam ‘The Fear Ratio’ maakten ze een tijdloos techno-album. Samen optreden doen ze bijna niet, Chateau Techno presenteert met trots The Fear Ratio voor het eerst in Nederland. Ben Sims staat ook voor het eerst bij Chateau, maar is al net zo’n oude rot in het vak. Hij gaat beter dan ooit getuige zijn mix voor Fabric 73 en gigs wereldwijd. Hoog tijd om de mannen te verwelkomen.

2013 is voor Gary Beck een ontzettend succesvol jaar geweest. Zijn album ‘Bring a Friend’ op techno-label Soma Records is ontzettend goed ontvangen, net als zijn sets op Boiler Room en BBC. Denk je aan Zweedse techno, denk je haast automatisch aan Cari Lekebush. Cari is een graag geziene gast in Nederland vanwege zijn energieke technosets. Robert Hood maakt diepe en duistere techno, en bezweert daarmee dansvloeren over de hele wereld. Chateau Techno kan niet wachten tot deze grootheden op hetzelfde podium staan.

Chateau Teats

Nieuwe vaste locatie

Chateau Techno heeft in Taets Art & Event Park twee hele dikke, uitverkochte edities op zak. Deze industriële en rauwe locatie past perfect bij Chateau en daarom is dit de vaste locatie geworden van het regelmatig terugkerende techno event. De komende jaren gaat Chateau Techno hier de allervetste feesten geven.

Vervoer

Taets is een grote evenementenlocatie op het Hemburgterrein en is bereikbaar met het pontje naar Zaandam van het Westelijk Havengebied. Busvervoer geregeld vanaf Alkmaar, Utrecht CS, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Noord bij het pontje (overkant CS). Meer informatie staat op het Facebook event.

Over Chateau Techno

Chateau Techno is één van de weinige promotors die met de grootste events en festivals toch de meest intieme sfeer weet te behouden. De bouwstenen waarop Chateau dit doet zijn als altijd: zeer solide line ups, industriële en onverwachte locaties, lichtshows waar je u tegen zegt en natuurlijk veel fans die voor de goede sfeer zorgen. Ook deze winterse indoor editie zal snel uitverkopen, dus wacht niet te lang met aanschaffen van tickets als je erbij wilt zijn.

Aftermovie Chateau Techno in de Taets in november:

www.chateautechno.com | www.facebook.com/chateautechno 

In het kort

Chateau 07.02.2014
7 februari 2014 – 20.00 – 5.00 uur
Taets Art & Event Park Hembrugterrein, Zaandam

Tickets zijn verkrijgbaar via www.chateautechno.com/tickets