Chateau Techno presenteert tweede editie La Fabrique

Chateau Techno keert op 16 november terug met de tweede superdikke editie van La Fabrique. Na een – snel uitverkochte – editie van La Fabrique vorig jaar, belooft Chateau Techno een waanzinnige show met licht, lasers en het beste geluid. Uiteraard brengt Chateau Techno een spraakmakende techno line-up die je niet snel elders ziet, met Industrialyzer (POR) die b2b met The Advent (POR) gaat, Secret Cinema, Christian Smith (SE), James Ruskin (UK), Delta Funktionen, Abstract Division, Sandrien, Mirella Kroes en Doka.

Speciale b2b set
Als je twee Portugezen die techno ademen op het podium van Chateau Techno hun gang laat gaan krijg je zo’n vette portie techno die uit de speakers blaast. Hier zorgen Industrialyzer en The Advent samen wel voor, als ze zij aan zij staan in de dj-booth tijdens La Fabrique. De mannen gaan back-2-back, iets dat ze wel vaker doen in clubs wereldwijd, maar in Nederland gebeurt het wat Chateau Techno betreft toch te weinig. Hoog tijd om de mannen naar La Fabrique te halen.

De koning van de Nederlandse techno
Secret Cinema is de koning van de technoscène en ondanks, of in zijn geval juist dankzij, hij er al dik twintig jaar op heeft zitten, rockt hij hem harder dan menig jonge dj of oudgediende vakgenoot. Denk bijvoorbeeld eens aan één van zijn vele legendarische optredens, waar hij steevast de zaal laat ontploffen met zijn meesterlijke sets. Secret Cinema vliegt de hele wereld over en ook in Azië, Australië en in de rest van Europa is hij een graag geziene gast. Chateau Techno doet zijn naam eer aan met de boeking van een koning als deze.

James Ruskin en Christian Smith
De andere twee buitenlandse gasten die Chateau verwelkomt tijdens La Fabrique zijn Christian Smith uit Zweden en James Ruskin uit de UK. Ook deze twee heren hebben hun sporen in de wereld van de techno meer dan verdiend. Christian Smith, de in Sao Paulo woonachtige Zweed, heeft dat onder andere gedaan met zijn releases op Drumcode, Ovum, 100% Pure en natuurlijk zijn eigen label Tronic. Als je van techno houdt en niet weet wie James Ruskin is, dan moet je toch echt even bijgespijkerd worden. Misschien dat O/V/R een belletje doet rinkelen, of ken je hem van zijn werk met Mark Broom.

Chateau Techno La Fabrique

 

Technotalent van eigen bodem
Van Nederlandse bodem zijn Delta Funktionen en Abstract Division. Delta Funktionen verkondigt zijn atmosferische, diepe technosound in clubs als Trouw, Fabric, Bunker en Berghain/Panorama Bar en zijn toekomstige gig op La Fabrique misstaat zeker niet in dat rijtje. Het dj-duo Abstract Division heeft het ook zeker in zich om net als Delta Funktionen de wereld te veroveren en ze zijn inmiddels al flink op weg. Uiteraard zou Chateau Techno niet compleet zijn met nog veel meer talent van Nederlandse bodem: Mirella Kroes, Sandrien en Doka maken de line-up af.

Over Chateau Techno
Deze jonge promotor heeft zich de afgelopen jaren stevig op de kaart gezet als het gaat om echnofeesten van het hoogste niveau. De evenementen van deze organisatie staan garant voor line-ups waar je u tegen zegt, dit met een waanzinnig decor en lichtshow op unieke en rauwe locaties en ook nog eens steevast een toppubliek. Met de eerste enorm succesvolle editie op het strand van vorige week zondag nog vers in het geheugen, is het nu weer tijd binnen de boel af te breken. Natuurlijk laat Chateau Techno zijn geniale formule weer los in deze vette indoor locatie en deze tweede editie van La Fabrique wordt volgens de organisatie net als vorig jaar weer een klapper van jewelste.

www.chateautechno.com | www.facebook.com/chateautechno

In het kort
Chateau Techno – La Fabrique
Taets Art & Event Park
Hembrugterrein, 1506PR Zaandam
Zaterdag 16 november 2013 | 20.00 – 5.00 uur
Tickets: earlybird á €20 zijn uitverkocht
Voorverkoop regulier: €23,50 via www.chateautechno.com 

Facebook event