Chateau Techno sluit zomer af met Dubfire in Woodstock 69

Zondag 22 september gaat Chateau Techno ‘Sur la Plage’

Op de dag dat de zomer officieel ten einde is, wordt het favoriete seizoen van velen pas echt goed afgesloten door Chateau Techno. De Amsterdamse organisatie doet dat op het strand met maar liefst zes grote nationale en internationale namen: Dubfire (VS), Shaded – live (VS), Carlo Lio (CAN), Ici Sans Merci (NL) Joop Junior (NL) en Joran van Pol (NL) . Nu de zomer bijna over is, is het strandseizoen dat ook en mag Chateau de locatie van ‘Sur la Plage’ bekend maken. Deze killer van een line-up barst zondag 22 september los in de vetste strandtent van het land: Woodstock ’69.

De labelbaas van Sci + TEC, Dubfire, is al een tijdje onderweg met labelmaatjes Shaded en Carlo Lio. Zo stonden de drie mannen eerder al samen in Londen, Parijs en op party-eiland Ibiza. Twee van de drie zijn van de zomer ook op WTTF festival geweest, maar voor wie dat even gemist heeft of nog eens dubbel en dik over wil doen, komen de mannen samen met Carlo Lio naar Chateau Techno op zondag 22 september.

Dubfire legt die zondag maar liefst drie uur lang zijn beste platen op en reken maar dat dit klappers van jewelste zijn. Als eigenaar van één van de beste technolabels ter wereld heeft Dubfire de platen namelijk voor het uitkiezen. Shaded speelt alleen zijn eigen nummers, want hij gaat live op het strand. Maar wie zijn platen een beetje kent, weet dat dit absoluut geen straf is. De laatste internationale grootheid is Carlo Lio. Deze Canadees staat niet vaak in een Nederlandse booth, dus Chateau is erg blij ook hem gestrikt te hebben op deze toch al niet verkeerde line-up.

Ici Sans Merci houdt niet alleen de dansvloer warm bij Chateau Techno, want ook hij toert inmiddels de wereld over. Met zijn charisma en uitstekende platenkeus weet hij er steevast voor te zorgen dat iedereen blijft bewegen. Joop Junior is ook een Nederlandse naam van formaat. Zo heeft hij net zijn tweede release op Richie Hawtin’s label M_nus in de pocket. Joop’s SONUS.1 domineert gelijk de lijsten van Beatport. Zijn relatief korte cariére gaat als een trein, we gaan nog veel en veel meer van Joop Junior horen.

Joran van Pol heeft gereleased op het label Sci + TEC van Dubfire en doet dus zeker niet onder voor deze drie grootheden uit de Amerika’s. Daarnaast breekt Joran tegenwoordig ook zelf met gemak de grootste clubs over de hele wereld af. Zo is hij onlangs te gast geweest naast zijn mentor Richie Hawtin in de Cocorico in Italië, stond hij in de Crobar in Argentinië en heeft hij tussendoor ook nog tijd om op festivals als Awakenings en Welcome To The Future legendarische sets neer te zetten. Met deze drie Nederlandse namen heeft Chateau het neusje van de zalm weten binnen te halen voor zijn eerste editie op het strand in Woodstock ’69.

Over Chateau Techno
De jonge promoter Chateau Techno heeft binnen no time laten zien dat ze een serieuze speler is op het gebied van technofeesten. De mensen achter Chateau staan erom bekend dat ze altijd hun best doen om net dat beetje extra te bieden als het gaat om locaties, decoraties en natuurlijk de line-ups. KWALITEIT met hoofdletters, niets meer en niets minder. Dat is vast de reden dat het publiek de feesten en festivals van Chateau altijd weet te vinden en deze solide achterban van feestgangers zorgt voor een ultieme sfeer. Op zondag 22 september brengt Chateau Techno dit alles als afsluiter van de zomer over naar Woodstock ’69 in Bloemendaal.

www.chateautechno.com | www.facebook.com/chateautechno

In het kort
Chateau Techno – Sur la Plage
Locatie: Woodstock ’69 in Bloemendaal
Zondag 22 september 2013 – 14.00 – 00.00 uur
Tickets in VVK á €20
Voorverkoop is gestart via www.chateautechno.com en Facebook