Claire host weer ADE University

Voor het derde jaar op rij, is Claire PR oprichter Claire van der Hall gevraagd om ADE University te presenteren. Samen met co-host Job de Wit worden experts uit het veld aan de tand gevoeld. Tijdens deze mastersclasses zijn de beste studenten van diverse opleidingen uitgenodigd een kijkje te nemen in de keuken van degenen die succesvol in markering, ondernemen en event/artist management zijn. Dit jaar zijn dat onder andere Shailendra Singh (Sunburn Festival, India), Thomas Martojo (Dekmantel), de organisatie van Aruba Dance Event, ondernemer Casper Reinders en nog veel meer. Bekijk het volledige programma hier.

ADE University is onderdeel van Amsterdam Dance Event, het grootste electronische muziek conferentie ter wereld dat woensdag tot en met zondag duurt.

Bjiwonen? Helaas, ADE University is invite only, geen uitnodiging of conference pass betekent geen toegang. Wil je wel treffen met Claire PR tijdens ADE? We staan altijd open voor afspraken, mail naar claire(at)clairepr.nl of bel naar 06 141 929 84

Claire volgens tijdens het Amsterdam Dance Event kan ook via Twitter.