De beste kwaliteitstechno klinkt tijdens Amsterdam Dance Event in Sugarfactory

Dj’s uit binnen- en buitenland, de beste Amsterdamse techno-organisaties en de tofste labels; zij maken allemaal deel uit van Amsterdam Dance Event in Sugarfactory. VBX, Surefire Agency, Alexi Delano, NGHTDVSN en Different is Different hosten een eigen nacht met techno in de club bij het Leidseplein. Om de toch al bijzondere clubavonden extra kracht bij te zetten zijn er speciale afterparty’s tot 13.00 uur. Ook begint ADE in Sugarfactory iets eerder; op dinsdagavond 14 oktober is Techno Tuesday de onofficiële opening van Amsterdam Dance Event.

VBX x Surefire Agency

VBX behoeft geen introductie meer bij technoliefhebbers. Deze Amsterdammers zetten de fijnste feestjes neer in een keur aan clubs en festivals. Buiten Westen, Magneet Festival, Undercurrent, strandfeestjes en nog veel meer locaties zijn al eens aangestoken met het VBX virus. Samen met het vooraanstaande Amerikaanse boekingskantoor Surefire Agency zetten ze een clubnacht neer op donderdag 16 oktober die je niet mag missen. Addison Groove is hierbij de absolute headliner, deze bass georiënteerde UK dj is een held voor velen vanwege zijn legendarische hit ‘Footcrab’ en dito debuutalbum op 50 Weapons. Peverelist, Livity Sound (live), Appleblim en Second Storey staan ook in de grote zaal.

Different is Different Afterparty

Dag of nacht, Different is Different is een crew die je de tijd laat vergeten. Op zaterdagochtend 18 oktober nemen ze de dansvloer om 06.00 uur in de ochtend over tot 13.00 uur ‘s middags. De club doet hiermee nog een extra grote duit in de zak van burgermeester van der Laan, die heeft besloten dat alle clubs tijdens ADE tot 8.00 uur open mogen blijven. Op de Different is Different Afterparty staan vele favorieten uit binnen- en buitenland: DJ Murphy, Angel Alanis, KiD Mistik, Folker Zwart, Submerge, South District, Red Square (live) en Greencross.

NGHTDVSN presents: 10 YRS Systematic

Techno-minnend Amsterdam kent NGHTDVSN als geen ander. Deze promoter heeft onder andere Roest, Paradiso en festivals als Buiten Westen eerder onder handen genomen. Ook vorig jaar tijdens ADE was de organisatie de vaste partner van Systematic. Het platenlabel van Marc Romboy zag in de afgelopen 10 jaar releases van diverse grootheden zoals Stephan Bodzin, Audiojack, Robert Babicz en natuurlijk de platenbaas zelf. Het 10-jarig jubileum viert het label met een showcase van formaat. Naast eerder genoemde artiesten staan ook Jimpster, Wehbba, Martin Landsky en Namito op de line up van zaterdagnacht 18 oktober.

Resolute NYC vs Alexi Delano & friends

In Sugarfactory nodigt Alexi Delano, één van de grootste techno dj’s en producers van de laatste twintig jaar, bevriende artiesten uit. Hij doet dit tijdens een extra lange zondagochtendsessie van ADE: vanaf 7 uur op de zondagochtend en de deuren sluiten pas om 1 uur ’s middags. Tot zijn inner circle behoren onder andere Ryan Crosson, Tobi Neumann, David Alvarado, Franklin De Costa, Chaim en Butane.

Dinsdag 14 oktober

Techno Tuesday
Tijden: 23:30 – 05:00
Prijzen: Gratis entree
Facebook event

Line-up:
October Rust
Speedy
Veztax
Science System (live)

Donderdag 16 oktober

VBX x Surefire Agency
Tijden: 23:00 – 06:00
Prijzen: €10 earlybird, €13 presale, €40 groepsticket (5 personen)
Presale link
Facebook event

Line-up: 
Addison Groove
Peverelist
Livity Sound (live)
Appleblim
Second Storey
DJ+Mudde
Balou
Mattikk

Zaterdag (ochtend) 18 oktober

Different is Different Afterparty
Tijden: 06:00 – 13:00
Prijzen: €5,00
Presale link
Facebook event

Line-up:
DJ Murphy
Angel Alanis
KiD Mistik
Folker Zwart
Submerge
South District
Red Square (live)
Greencross

Zaterdag 18 oktober

NGHTDVSN presents: 10 YRS Systematic
Tijden: 23:00 – 07:00
Prijzen: Earlybird €14 / Presale €18,50
Presale link
Facebook event

Line up:
Marc Romboy & Stephan Bodzin
Jimpster
Robert Babicz (live)
Martin Landsky
Wehbba
Audiojack
Namito

Zondag (ochtend) 19 oktober

Resolute NYC vs Alexi Delano and friends
Tijden: 07:00 – 13:00
Prijzen: €5,00
Pre sale link 
Facebook event

Line-up:
Ryan Crosson
Tobi Neumann
David Alvarado
Franklin De Costa
Chaim
Butane
Alexi Delano

Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
Rest van de ADE programmering van Sugarfactory via link

www.sugarfactory.nl | www.facebook.com/sugarfactoryamsterdam

ADE 2013 White Rabbit invites OFF Recordings Labelnight 560pix
Fotocredits: De Fotomeisjes