DJ Jazzy Jeff en Soul Clap met MN2S naar Amsterdam Dance Event

MN2S keert terug naar Sugarfactory tijdens Amsterdam Dance Event

Op zaterdag 17 oktober staat het befaamde Britse boekingskantoor MN2S met niemand minder dan DJ Jazzy Jeff, Soul Clap, DJ W!LD en Kon in de club nabij het Leidseplein. Onder aanvoering van een aantal dj’s die zich kunnen meten met de groten der aarde wordt het een draaikolk van hiphop, house, disco, funk en boogie waarbij stilstaan onmogelijk wordt.

DJ Jazzy Jeff behoeft amper een introductie. De hiphopster vergaarde wereldwijde faam door de zijn optredens in de populaire tv-serie The Fresh Prince of Bell Air en hun wereldhit Summertime. Sindsdien heeft hij bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Nog steeds wordt hij hoog aangeslagen als hiphop artiest en dj. Samen met househelden Soul Clap belooft het een bijzondere avond te worden waar genres overstegen worden en grooves elkaar aanvullen. Soul Clap staat voor een funky housesound die het erg goed doet op de dance en ook hun producties vinden gretig aftrek. Fransman DJ W!LD verzorgt een disco-set. Kon is een Disco/Funk/Soul/Boogie-expert die de nacht aanvult tot een pompend geheel. In geen hokje te vangen, en van epische proporties.

MN2S

MN2S is een internationaal boekingskantoor, wereldwijde muziekdistributeur en label gevestigd in Londen. Het is actief in meer dan 100 landen en werken met een verscheidenheid aan beroemdheden, sporters, artiesten, DJ’s, producers en onafhankelijke labels. MN2S presenteert elk jaar tijdens Amsterdam Dance Event een showcase in Sugar Factory. Het boekingsbureau heeft highrolling dj’s als David Morales en Kerri Chandler en is één van de meest befaamde en geroemde music agency’s ter wereld.

Tijdens Amsterdam Dance Event staat de stad wereldwijd in het middelpunt van de elektronische muziek. Voor de jaarlijkse MN2S-evenement worden enkele van de grootste dj’s ter wereld samengebracht in één van de mooiste clubs van Amsterdam. De editie van vorig jaar was onvergetelijk, met de housezwaargewichten Kerri Chandler en Apollonia. Gedurende de vijf dagen van Amsterdam Dance Event zijn er meer dan 2300 optredens tijdens 300+ evenementen op 80 verschillende locaties.

MN2S presenteert DJ Jazzy Jeff & Friends is een niet te missen evenement tijdens ADE, wees snel voor tickets.

MN2S Presents: DJ Jazzy Jeff & Friends
Vrijdag 17 oktober | Tijden: 23:00 – 06:00 uur
Sugarfactory, Lijnbaansgracht 238, 1017PH Amsterdam |
Prijzen: presale: € 15 / doorsale: € 18 Presale link
Facebook event

Line-up:
DJ Jazzy Jeff
Soul Clap
DJ W!LD (disco set)
Kon

www.MN2S.com | www.facebook.com/mn2sofficial

DJ JAZZY JEFF