DJ’s draaien voor Het Oerwoudt

Feesten voor herstel na grootste bosbranden ooit

30.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van HET OERWOUDT. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 30 januari de handen in één met Stichting Monkey Business in Het Sieraad te Amsterdam. Deze nacht belooft onvergetelijk te worden: een dikke techno line up met internationale helden als 2000 and One, Joran van Pol en Man With No Shadow, maar ook balloncreaties van Micha de Haan, kunst van resthout, draadinstallaties, videomappingshows en nog meer apenstreken ten behoeve van het goede doel.

Bosbranden

In oktober 2015 hebben er vreselijke bosbranden gewoed op Borneo en Sumatra, de ergste ooit wereldwijd. Om te helpen het regenwoud te restaureren werken deze drie partijen, de dj’s en de artistieke programmering belangeloos mee. Met de opbrengst van HET OERWOUDT worden 30.000 nieuwe bomen geplant op Sumatra. HET OERWOUDT is met “DT” omdat het onvoltooid tegenwoordige tijd is. Er moet nog veel gebeuren en met dit benefiet-event dragen zij hun steentje bij aan de restauratie van het regenwoud.

Line up

Verdwaal in de Blacklight Jungle, laat je zegenen in de Monkey Temple en dans gezegend verder op 2000 and One, Joran van Pol, Man With No Shadow, Ici Sans Merci, Bram Fidder en Melon. 30 januari is Het Sieraad helemaal overwoekerd door groene kunst, bizarre apenstreken en een extravagante lichtshow. De Zware Jongens, Crossovers en Stichting Monkey Business staan er om bekend meer dan alleen goede muziek te bieden, deze combinatie belooft een wonderlijke belevenis te worden. Monkey Business organiseert ook jaarlijks Save Me @ The Beach in Woodstock om aandacht te vragen voor het behoud van orang-oetans op Borneo en Sumatra.

Borneo zaal
2000 and one
Joran van Pol
Man With No Shadow
Bram Fidder
Assie B2B Guessbeats

Sumatra zaal
Melon
Reinier Zonneveld
Ici Sans Merci
Nino & Frankie
Douwes

Creatieve line up
20 Tree: Resthoutkunst
Micha de Haan: Ballonartiest
Magic Forest Decorations: blacklight jungle
Steginga Visuals: Videomapping
Draadloos Deco: Draadkunstinstallaties
Mesa’s spreuken: Persoonlijke spreuken
Schmink meisjes: Blacklight schmink
Monkey Temple: Gezegend feesten
Diverse kunstenaars: Live Art
Monkey Movie Theatre
More TBA

Save MeFacebook.com/St.MonkeyBusiness

Het Oerwoudt

Hier gaat jouw donatie naar toe

In het kort

HET OERWOUDT
Zaterdag 30 januari 2016 | 22.00 – 5.00 uur
Het Sieraad | Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam

Voorverkoop via link

Donkey Kong – Regular Monkey Kaarten á €15
Family Kong – Groepsticket voor 5 personen á €60
Van iedere €5 aan inkomsten worden 10 bomen geplant

Facebook event