Dream Spinners met stijlvolle house line up naar Bungalow 8

Party organisatie brengt glamour terug in de club op vrijdag 7 juni

Dream Spinners is terug met een nieuwe editie van zijn mateloos geliefde clubavond, dit keer in het centrum van Amsterdam: Bungalow 8. Op vrijdagavond 7 juni neemt de organisatie deze exclusieve nachtclub over met een line up die het hart van iedere dansliefhebber sneller laat kloppen. De succesvolle zangeres Victoria Aitken vliegt speciaal over uit de UK voor een live optreden en nemen alleen de hotste dj’s van het moment plaats achter de decks.

HEADLINERS
Het Amsterdamse dj-trio de ‘Loco Bitch Boys’ maken de dansvloer warm hun diepe sounds en grooves. In Bungalow 8 bewijzen zij met hun aanstekelijke house beats waarom zij DE act van het moment zijn. Boyd Veldhuys is nieuw Haarlems talent en wat Dream Spinners betreft, de toekomst van de dance. DJ Rick Dyno is een echte technoveteraan die de avond afsluit met zijn knallende house en techno. Dream Spinners zou niet compleet zijn zonder de teksten van MC Srah.

LIVE PERFORMANCE DOOR VICTORIA AITKEN
Als echte absolute hoogtepunt van de avond geeft de Londens zangeres Victoria Aitken een live performance. Het voormalig model treedt regelmatig op in Dubai, New York, Londen en Parijs, en mag daar na 7 juni ook Amsterdam aan toevoegen. Met haar unieke sound en platen als ‘Weekend Lover’ en ‘Queen of the House’ weet zij continue de hitlijsten te bereiken. Tijdens Dream Spinners zal ze haar stem laten horen tijdens een spectaculair en energiek optreden.

ENTERTAINMENT EN DRESS CODE
Uiteraard draait een avond van Dream Spinners om meer dan alleen muziek en is er weer gedacht aan entertainment. Het oog wil ook wat en het team van DS zorgt ervoor dat je aan niets te kort komt. Verwacht sexy danseressen, echte muzikanten en andere surprise acts. De dress code bij alle events van Dream Spinners is casual chic, voor zowel de ladies als de mannen.

TABLE SERVICE VOOR DE ECHTE VIPS
Dream Spinners biedt haar gasten graag nét dat beetje extra en daarom is er de mogelijkheid om van te voren een tafel te reserveren. Zorg dat je verzekerd bent van de beste plek tijdens het feest zodat jij met je crew extra geniet van deze vette avond. Bel voor VIP-tafelreserveringen met telefoonnummer 06-30591870.

OVER DREAM SPINNERS
Dream Spinners komt van de term ‘dream team of DJ’s’ en is onderdeel van het label en agency 7 Stars Music. Oprichters Saga Bloom en Clyde Godlieb (aka MC Srah) geloven er heilig in om hun eigen artiesten te supporten en een platform te bieden. In 2012 startte 7 Stars Music de compilatie Dream Spinners is een merchandise-serie gestart. De ambities zijn groot en de mensen van 7 Stars Music zetten met Dream Spinners een 360 graden party-experience neer.

In het kort

DREAM SPINNERS
vrijdag 7 juni – 23.00 uur – 05.00 uur
Bungalow 8, Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam

Tickets:
Voorverkoop €10,- ex fee // aan de deur €15,- // bel 06-30591870 voor VIP tafels
Voorverkoop is gestart via Ticketscript
Dream Spinners Amsterdam