Eerste editie Techno Noir verwarmt Valentijnsnacht

Stijlvol techno-event treedt toe in Amsterdams nachtleven

Vrijdag 13 februari strijkt Techno Noir voor het eerst neer in de Amsterdamse Panama. Deze volwassen techno-clubnacht is ontstaan als alternatief op de jonge hipstertenten en ‘konijnendansjes’. Vanaf middernacht is het Valentijnsdag en wordt de hartslag versneld door paaldanseressen, burlesque & exotic entertainment met onder andere een show van The Girl Next Door. Ant Brooks (UK) staat voor het eerst in Amsterdam als headliner van Techno Noir.

Met releases op labels als 1605, Toolroom, Tronic, Deeperfect en Agile heeft Ant Brooks in korte tijd hoge ogen gegooid in de underground house en techno. Samen met de Italiaanse dj’s Refraction en The Southern beloven ze een nacht geïnspireerd op het rauwe groovy van Napels, gecombineerd met het wereldse van New York en de feestvibe van Ibiza. Residents èreS, Ana Kidston, Lolla Tek en Adriana Vega sluiten de nacht af met een B2B2B2B set.

Na de aftrap van Techno Noir op 13 februari, keert Techno Noir op zaterdag 18 april terug naar Panama. Headliners D-Unity (CA) en Marc Galindo (ES) zijn reeds bevestigd. Ook dit zijn grote namen in het genre die niet vaak in Nederland optreden. Na de zomer gaat Techno Noir naar het strand om op zaterdag 19 september neer te strijken in Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Iedere editie wordt afgesloten door een set van de vier residents. Techno Noir belooft een bijzondere nacht met extra aandacht voor sfeer, entertainment en visuals. Ook is het mogelijk om VIP tafel te reserveren via VIP@technonoir.com.

Techno Noir_ Jordi Wallenburg
Fotocredits: Jordi Wallenburg

Over Techno Noir
Techno Noir haalt een heerlijke groovy Zuid-Europese techno sound naar Amsterdam als antwoord op de Scandinavische en Duitse feestjes elders in de stad. Samen met Imagica, het feest van Lolla Tek en Adriana Vega, richt Techno Noir zich op een wat ouder techno publiek en biedt het ook VIP mogelijkheden aan, shufflen en champagne gaan immers prima samen!
Techno Noir wordt georganiseerd door èreS (Seré Seesing), die ook TechnA, de all female techno, night, organiseert. Volgende editie van TechnA is op 6 februari in Cue Bar met Jessy Jane, Mrs Smith, Roseau en èreS.

www.facebook.com/TechnoNoir | www.technonoir.com

In het kort

Techno Noir
The Dark Tales: A Valetine Noir edition
Vrijdag 23 februari 2015 | 22.00 – 5.00 uur
Panama | Oostelijke Handelskade 4 Amsterdam

Line up:
Ant Brooks (UK)
Paolo (NL)
Refraction (IT)
The Southern (IT)
èreS
Ana Kidston
Lolla Tek
Adriana Vega

Voorverkoop via link
Loyalty Noir €5 (SOLD OUT)
Early Noir €10
Regular Noir €15
Late Noir €20

Facebook event

Techno Noir
Zaterdag 18 april 2015 | 22.00 – 5.00 uur
Panama | Oostelijke Handelskade 4 Amsterdam

Line up:
D-Unity (CA)
Marc Galindo (ES)
A++ (RO)
Jessy Jane (NL)
èreS
Ana Kidston
Lolla Tek
Adriana Vega

Voorverkoop vanaf 14 februari
Loyalty Noir € 5 (Alleen op 14 februari)
Early Noir € 10
Regular Noir € 15
Late Noir € 20