GO Gallery ‘Something for all the Family’

Via communicatiebureau Babbels is Claire PR ingehuurd voor het genereren van exposure voor wel een hele bijzondere street art expo.

Na wereldwijd in de meest toonaangevende galeries te hebben geëxposeerd, is het werk van de bekende street artist Shepard Fairey (Obey the Giant) nu eindelijk in Nederland te bewonderen. De GO Gallery aan de Prinsengracht 64 te Amsterdam, opent op zaterdag 3 september haar galerieseizoen met de expositie ‘Something for all the family’, waar nieuw werk van Shepard Fairey te zien is.

Na wereldwijd in de meest toonaangevende galeries te hebben geëxposeerd, is het werk van de bekende street artist Shepard Fairey (Obey the Giant) nu eindelijk in Nederland te bewonderen.
De GO Gallery aan de Prinsengracht 64 te Amsterdam, opent op zaterdag 3 september haar galerieseizoen met de expositie ‘Something for all the family’, waar nieuw werk van Shepard Fairey te zien is.
Shepard Fairey werd wereldberoemd met zijn guerrilla poster “HOPE”, waar Barack Obama uiteindelijk campagne mee voerde. Zijn werk is wereldwijd in diverse collecties opgenomen van verschillende musea, waaronder het Museum of Modern Art in New York.
Naast het werk van Obey wordt er tijdens de expositie ‘Something for all the family’ ook werk van Logan Hicks, Will Barras, Lunar, Swanski, Joe Holbrook en Vanwa geëxposeerd.
De groepsexpositie is speciaal samengesteld voor de GO Gallery door het in Amsterdam gevestigde kunstenaarsduo The London Police.
Vrijdag 2 september is de expositie toegankelijk voor de pers. Voor het grote publiek opent GO Gallery vanaf zaterdag 3 september tot zondag 16 oktober haar deuren.
Prinsengracht 64
1015 DX Amsterdam