Guilty Pleasure Festival zoekt Nintendobaas!

Optredens, games en video’s van jouw helden van toen!

Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video’s en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.

Nemen de meeste festivals zichzelf ontzettend serieus, daar heeft Guilty Pleasure Festival geen last van. Ongegeneerd niet tegen je verlies kunnen in de Oud-Hollandse spellenhoek of schaamteloos meezingen met smartlappenklappers in het Smartlappencafé? Een traantje wegpinken bij Bambi of heb je zin een andere klassieker? In de Disnie Pleasure Drive-In vind je een VHS voor iedere stemming. Allerlei acts uit de goede ouwe tijd lopen los over het terrein en kun je spotten in het wild.

Guilty Pleasure Festival Jordi Wallenburg

Fotocredit verplicht: Jordi Wallenburg

Pre-party Farm-a-licious

Mocht je niet tot 14 augustus kunnen wachten, dan kun je zondag 15 mei (Pinksterzondag) genieten van pre-party Farm-a-licious. Idyllisch boerderij Langerlust zit verstopt aan de Gaasperplas. Tussen vreemde hoekjes, nostalgische rariteiten en schuren met hooi staan onder andere Def Rhymz, Dj Irwan, MikeyNice en Hippe Types B op de planken om je met nostalgische hitjes om de oren te slaan en je mee te nemen naar de jaren ’80, ’90 en ’00. Naast deze muzikale tijdreis zal er aan randprogrammering ook weinig ontbreken uit je jongere jaren.

Mainstage

Hét 80’s, 90’s en 00’s festival van Amsterdam is trots om dit jaar weer een line up vol schoolfeestknallers te presenteren. SNAP! zette jarenlang de toon als de sound van de 90’s met hits als The Power en Rhythm is a dancer. Vooral de heren zullen met weemoed terugdenken aan de clips van Captain Jack, met danseressen die wat naakter waren dan dat Nederland gewend was. Van eigen bodem hadden we acts die ons aan de muziekkanalen gekluisterd hielden: veel te blij op Jody Bernal’s Que Si, Que No, Lekker Viben met K-Liber en superzwoel Voor alle Moppies Wereldwijd van Lange Frans uit Diemen-Zuid, allemaal staan ze op het Guilty Pleasure Festival.
Shake & Pop

De eerste stapjes die je voorzichtig op de dansvloer zette, gaan in de herkansing voor de Shake & Pop stage met helden als Roog en Erick E. Nostalgische herinneringen komen boven bij Marc Benjamin en de Latin vibes van D-Rashid. De pechvogel van vorig jaar, DJ Jurgen, die vorig jaar na een misstap zijn set moest afbreken, komt dit jaar harder terug.

Guilty Pleasure Festival vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Pre-party Farm-a-licious op Boerderij Langerlust is het hoogtepunt van het komend Pinksterweekend. Kaarten á €17,50 zijn te verkrijgen via www.geefteenkoemelk.nl

www.facebook.com/GPFNLwww.guiltypleasurefestival.nl

De Guilty Pleasure Hitmachine op Spotify

In het kort
GUILTY PLEASURE FESTIVAL
Zondag 14 augustus 2016 | 13.00 – 23.00 uur
Recreatiegebied Gaasperplas

Voorverkoop vanaf 25 februari via link
Early bird € 25 UITVERKOCHT
Regular € 29,50 ex fee
Late bird € 36 ex fee

Facebook event

FARM-A-LICIOUS
Guilty Pleasure Pre-party
Zondag 15 mei 2016 | 14.00 – 23-00 uur
Boederij Langerlust, Provincialeweg 24
Nabij Gaasperplas, Amsterdam

Voorverkoop via link
Kudde (groepstickets voor 5 personen): €15 ex fee per persoon
Haantje de voorste € 10 UITVERKOCHT
Kip zonder kop: € 17,50 ex fee
VIP KIP (inclusief overnachting bij de boer): €450

Facebook event