PERSBERICHT: Hello O.N.K.E.L. geeft dj’s drie uur de tijd in Helling3

AMSTERDAM – Helling3, op het Amsterdamse NDSM-gebied, huisvest vanaf zaterdag 5 februari 2011 techno feest Hello O.N.K.E.L.. In de industriële, maar geborgen omgeving van de oude scheepswerf biedt Helling3 dj’s de ruimte. Sets duren minimaal drie uur, waardoor er tijd is voor verdieping, experimenten en gevaarlijke scherpe randjes op nacht vol techno. De eerste gast van Hello O.N.K.E.L. is Fabian Bruhn uit Zweden.

Helling3 heeft zich als doel gesteld om een podium te zijn voor nieuwe talentvolle artiesten, ongeacht het genre. Het is tijd om het dj DNA van Amsterdam te verversen, vindt Hello O.N.K.E.L.. De avond wil als broedplaats voor jong dj talent dienen en hokjes en kliekjes in Amsterdam ontstijgen. Daarnaast wordt talent van over de grenzen gehaald om deze kennis te laten maken met de lokale scene van Amsterdam en visa versa.

Zaterdag 5 februari is de eerste editie van de reeks Hello O.N.K.E.L.. Iedere editie heeft hetzelfde stramien. De headliner is een dj uit een buitenlandse stad en overbrugt de verschillende scènes uit verschillende landen. De eerste editie is Fabian Bruhn uit Gotenberg, Zweden, te gast in de oude Turbinekamer op het NDSM.

Vervolgens zijn de draaitafels beschikbaar voor jong en gretig uit Amsterdam. Bekend van het feest PUNTNL zijn de duo’s Maarten Bloem & Bob Nagel en Maarten Mittendorf & Jasper Wolff uitgenodigd. Deze rijzende sterren krijgen hun kans om te schitteren deze nacht.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een ster uit ons midden te bewonderen. Carlos Valdes (Soulrock Recordings) is een ras-Amsterdammer die zijn strepen in de dansscene heeft verdiend als feest organisator, promotor en natuurlijk als dj.

Verwacht cutting edge techno, verwacht verlegde grenzen en verwacht een lange nacht met uitdagende muziek.

Kaarten zijn te koop bij Rush Hour á €10 (ex €1 fee) | Aan de deur á €15 (indien niet uitverkocht bij Rush Hour)

HELLO O.N.K.E.L

Zaterdag 5 februari 2011 | Helling3 – 23.00 tot 10.00 uur

NDSM Amsterdam | tt. Neveritaweg

Fabian Bruhn (Aniara Recordings, SE)
Carlos Valdes (Studio Soulrock)
Maarten Bloem & Bob Nagel (PUNTNL)
Maarten Mittendorf & Jasper Wolff (PUNTNL)

RSVP en meer info via Facebook