IChiOne: al 8 jaar loyaal aan drum n bass

10 mei 2012, Amsterdam– Ondertussen is het acht jaar geleden sinds feestorganisatie IChiOne zijn eerste drum and bass feest gaf. Deze unieke organisatie is een sterke en constante factor binnen de nationale en internationale drum and bass scene en heeft in de afgelopen jaren een trouwe achterban opgebouwd. IChiOne viert op zaterdag 2 juni zijn achtste jubileum in OT301, Overtoom 301 te Amsterdam.

Voor deze editie wordt Fanu (Lightless / Ninja Tune) uit Finland ingevlogen. Hij draait ondertussen meer dan vijftien jaar mee in de drum and bass scene. Fanu heeft onlangs een remix gemaakt voor Amon Tobin op het bekende label Ninja Tune . In oktober kwam zijn laatste album Serendipity uit, die 4 uit 5 sterren van Resident Advisor kreeg.

Uit België zijn Havoc & Karbonkid (Ruffskool) uitgenodigd voor het jubileumfeest. Samen komen zij voort uit de Bambu Crew uit Antwerpen. In 2007 zette zij ‘Ruffskool’ op, een concept om old school jungle en breakbeats uit 1990 – 1995 te promoten. Deze Vlaamse vrienden verzorgen een tikje nostalgie gedurende deze nacht.

Al vanaf de eerste editie van IChiOne, in Aknathon, is Quest One de host van de avond.  Terwijl IChiOne in Café Pakhuis Wilhelmina zijn voormalige uitvalbasis had gevonden en diverse locaties uitprobeerde, vond IChiOne tevens vrienden en residents in Arnicvs , DJ Trax enSilvahfonk. Deze geestverwanten zijn er ook bij op 2 juni in IChOne’s nieuwe thuishonk OT301.

IChiOne
IChiOne onderscheidt zich door het geven van kleine feesten met een eclectische programmering. De liefde voor de muziek en mensen, de intieme sfeer en de originele visuals vormen de randvoorwaarden voor dit bijzondere feest. Voor degenen die er niet bij kunnen zijn, wordt er een live stream verzorgd via Jungletrain.net

DJ Sets:
Havoc & Karbonkid (Ruffskool) BE
Arnicvs (Jungeltrain / IChiOne) NL
DJ Trax (Audio Buffet / IChiOne) UK
Silvahfonk (Demand Records / IChiOne) NL

Live:
Fanu (Lightless / Ninja Tune) FI

Host:
Quest One (IChiOne) UK

Visuals:
C.V. Gabriel (A Studio / IChiOne) NO
Lennart Visuals (IChiOne) NLFood: Shazeeb IND

Food:
Shazeeb IN

Livestream by www.jungletrain.net

IChiOne | OT301 | Overtoom 301 Amsterdam
2 juni 2012 | 21:00 tot 03:00 | €8 alleen deur

www.IChiOne.com | www.ot301.nl  | Facebook event