Kleurig verkleedfeest tijdens Birthday Carnaval

AMSTERDAM – Breng je carnavals outfit nog niet naar de stomerij: op zaterdag 17 maart mag je je weer uitdossen voor Birthday Carnaval! Deze nacht worden een paar verjaardagen gevierd en iedereen is uitgenodigd voor een nacht techno, techhouse en minimal in Pand 14 te Amsterdam. Guerrilla restaurant HotMamaHot kookt een stevige bodem voor de lange nacht, met dj’s als Drumcomplex, Folker Zwart en Staas Lucassen hun favoriete meest rammelende verjaardagsplaten spelen.

Achter de decks staats een mooie mix van Duits talent en Hollandse meesters. Van Nederlandse grond ontspoten zijn de dj’s South District en Sander Ellerman. Uit technobakermat Duitsland komen Ben Anders, Frank Sonic, Pascal Dior, Robin Jacobs en Alexander Machts hun kunsten demonstreren. En dat is niet de enige Duitse verbinding met deze avond, vanuit Kleve rijdt een bus bonte feestvarkens naar het verkleedfeest.

HotMamaHot
Vanaf 19.00 uur is Pand 14 geopend voor wie met de jarigen een hapje mee wil eten. Guerrilla restaurant HotMamaHot pakt uit met CARNIVOOR en serveert drie smakelijke gangen in het voormalige Chinees restaurant. Zo kunnen alle rave varkens zich een bolle buik eten voordat de verjaardagspolainese van start gaat in het ronde torentje van Pand 14.

Ga naar de kledingverhuur, de lapjesmarkt of oma’s zolder, tijdens Birthday Carnaval mag je weer los. Spring uit het keurslijf en kom met een gezellige muts of dierenpoten op zaterdag 17 maart naar Birthday Carnaval!

WIN: beste outfit!
Inzet loont: degene die zich het leukst heeft uitgedost op de avond, krijgt een fles bubbels. Ook wint deze geluksvogel twee gastenlijstplekken naar een avond naar keuze in Pand 14.

www.p14.nl | Facebook event | www.hotmamahot.nl

Birthday Carnaval
Zaterdag 17 maart 2012 | 19.00 – 5.00 uur
Pand 14 | Muntbergweg 14 | Amsterdam Zuidoost
Voorverkoop