Last minute: Op De Valrave presenteert Kortdag in de Westerunie

Winnen: een romantisch weekend Disneyland!

Op De Valrave gaat de uitdaging aan! Op het nippertje is besloten om de Westerunie op vrijdag 1 februari weer tot dansgebied te verklaren. Ondanks een voorbereidingstijd van slechts drie weken ziet de feestorganisatie het evenement ‘Kortdag’, vol vertrouwen tegemoet door de sterke line up met een mix van techno en house artiesten, decor en entertainment. Wallfillers toveren de Westerunie om met spectaculaire videomapping en De Meisjes van Amsterdam vermaken iedereen op en naast de dansvloer. Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van een weekendje Disneyland Parijs, die iedereen kan winnen.

In de korte aanloopperiode is het de organisatie gelukt om twee gerenommeerde buitenlandse artiesten te boeken. Alle ogen zijn gericht op de Duitse Boss Axis. Sinds dit duo Vahalla festival plat draaide, heeft het veel extra fans in Amsterdam gemaakt. Zij gaan wat dieper de house in en dragen tracks op aan bijzondere mensen in hun omgeving. Dat gevoel komt onmiskenbaar terug in de muziek. Florian Meindl uit Oostenrijk heeft als producer met remixes voor Royksopp en Hot Chip internationaal de aandacht naar zich toe getrokken. Hij rolt lekker door, houdt de funk erin en staat bekend om zijn dynamische sets. Kortom: een waardige afsluiter. Ruttenbergs slaat met zijn ‘gevoelstechno’ de perfecte brug zijn tussen Boss Axis en Florian Meindl.

Wouter de Moor en Rauwkost  staan al jaren garant voor een goede vibe van hoge kwaliteit. Om de line up compleet te maken, zijn er twee relatieve nieuwkomers die hun sporen onder de radar hebben verdiend. JVW maakte indruk op de Valrave stage bij Offline XL New Years Festival, Simon Morris weet als organisator van KrancK en met zijn meer dan 10 jaar dj-ervaring elke zaal een goede sfeer te geven.

Er is meer!

Wallfiller wekte de afgelopen Valrave de Fabeltjeskrantfiguren Bor de  Wolf en Isadora Paradijsvogel met spetterende visuals tot leven en dit keer gaan ze de term ‘kortdag’ een andere dimensie geven. De Meisjes van Amsterdam verrassen iedereen met hun ludieke acties op en naast de dansvloer. De voorspelde kou hoeft geen belemmering te zijn: Op De Valrave belooft de rij een warm entree in de koude nacht door gratis warme chocolade uit te delen, zodat ook de binnenkomst een feest wordt. Met deze line up, mooi decor, lasers, lichten en videomapping en hoogstaand vermaakt belooft Op De Valrave een fenomenaal feest, ongeacht of het Kortdag is.

Winnen:

Romantisch weekend Disneyland. Onder de likers en delers van de Op De Valrave promoactie op Facebook, wordt er de meest waanzinnige prijs uit gedeeld: 3 dagen lang naar Disneyland Parijs en verblijven in het wereldberoemde Disneyland Hotel!!

SPELREGELS:
1. Je moet de pagina www.facebook.com/opdevalrave liken
2. Je moet attending staan op http://www.facebook.com/events/126213137544525/
3. Je moet het bericht met de winactie liken & sharen
4.1 Je moet aanwezig zijn op het feest.
4.2 Hier gaan we je vragen om je voornaam + achternaam + email op te schrijven en dan gaan we deze vergelijken met onze database van het liken & sharen, we gaan hier nog een maximale eindtijd voor aankondigen.

Koop alvast een kaartje: http://bit.ly/13o69Yw

Klopt het dat je uit de hoed getrokken wordt en dat je alle bovenstaande dingen hebt gedaan, dan krijg jij zondag 3 februari een email met de prijs!!

De actie moet minimaal 500 keer gedeeld zijn, wil deze eruit gaan!

In het Kort:
Op De Valrave Kortdag
Vrijdag 1 februari 2013
Westerunie, Klonne plein 4-6
Voorverkoop:
Early birds €17,50, Normaal: €20 via link
Facebook event