Lekker gek, heerlijk mal, het kan bij Valrave Festival!

Ga als je alter ego op stap in Diemerbos – Zo 30 aug

Valrave verruilt de Westerunie op zondag 30 augustus voor een uitstapje naar het Diemerbos, waar het met maar liefst 4 stages de dag voorziet van de lekkerste muziek. Oudgedienden John Digweed, Nic Fanciulli en Edu Imbernon zwepen de dag op, samen met smaakmakers zoals Olivier Weiter, Man with no Shadow en Ruttenbergs. Techno-helden Marc Romboy en Stephan Bodzin staan back2back op het idyllisch festivalterrein rond de plas in het Diemerbos. Kom als je Alter Ego! Jezelf zijn kan altijd nog.

Alter Ego

Naast een lekkere line-up trekken we het vermaak van de bovenste plank. Het thema Alter Ego keert na indoorsucces terug, dus laat je creatieve zelf los tussen de bomen. Kom als superheld, cartoon of prinses. Pak één van de 50 opblaasbootjes en race naar de Fat Fairy. Duik in de onderwaterwereld waar Neptunus echt iets verkeerds heeft gedaan of laat je helemaal omtoveren door de Japanse grootmeesters. Altijd al eens Jezus willen zijn? Kruip in een grote opblaasbal en test je skills op de ‘Jesus Christ it’s him!’-baan.

Line up

Muzikaal overtreft Valrave zichzelf, al zijn de line ups in de Westerunie ook verre van slecht, maar de komst van John Digweed is een voltreffer. Deze maestro dwaalt deze maand eerst langs Ibiza, Stockholm en Sonus in Kroatië voordat hij alle schuiven open zet op Valrave. Al meer dan 10 jaar behoort hij tot de groten der aarde, en hij staat de 30ste gewoon in het Diemerbos. Nic Fancuilli staat deze hele zomer met Joris Voorn in Ushuaïa Ibiza in het kader van hun La Famiglia residency, tussendoor verblijdt hij Valrave Festival met zijn komst. Edu Imbernon remixte in 2011 Crystalised van The XX en scoorde daarmee één van de grootste dancevloerhits van deze zomer. Deze Spanjaard staat met zijn gloeiend nieuwe EP Spectral op zak ook in het Diemerbos heerlijk tussen de bomen.

Lokaal

Lokale helden zijn er vol op! Olivier Weiter gaat als een speer en staat op alle belangrijke festivals. Ruttenbergs timmert hard aan de weg met releases op labels als Traum, Parquet en Manual. Man with no Shadow, ook bekend als De Man zonder Schaduw, staat na een sabbatical weer op het podium. Aan Valrave Festival om hem van harte welkom terug te heten. Festivalfavoriet Vunzige Deuntjes host een heel podium met zijn smaakmakers.

Valrave thumbnail

Over Valrave

Valrave is een jonge promoter die in de afgelopen twee jaar de meest leuke en creatieve techno-feesten heeft gegeven. Altijd met een bijzonder thema en bijbehorende dresscode voor de bezoekers, op rauwe locaties met veel aandacht voor het visuele aspect en de beste (inter-)nationale dj’s. Ook is Valrave één van de drijvende krachten achter In The Cloud Festival, afgelopen juni op het Circuit van Zandvoort.

Valrave.comFacebook.com/opdevalrave

In het kort

Valrave Festival
Zo 30 augustus | 12.00 – 23.00 uur
Diemerbos
Voorverkoop via link
Early Bird: €12,21 [SOLD OUT]
Normal: €17,71 [-> ON SALE]
Late: €21,12

Facebook event

THE BEACH STAGE
John Digweed
Nic Fanciulli
Henry Saiz
Man With No Shadow
Cleavage
Tahko
Frankie Howland

DIRTY DISNEY
Marc Romboy B2B Stephan Bodzin
ANNA
Reinier Zonneveld
Bram Fidder
Luuk van Dijk

ARENA STAGE
Edu Imbernon
Olivier Weiter
Ruttenbergs
Niklas Woodriff
Haidak

VUNZIGE DEUNTJES STAGE
Jack Jameson
Raynor Bruges
HATO
Sojuju
SunnyJulsquared
Rocky Wellstack
JDB
Milano
Nikky Adriana