Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert

Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam. 

Op de eerste Amsterdamse editie van Percolate in 2017 staat Australisch wonderkind Mall Grab. Weinig muzikanten in de recente geschiedenis hebben zo snel door de scène heen geknald als Jordon Alexander. In de afgelopen 12 maanden veroverde zijn wazige jams de lo-fi zeitgeist, voornamelijk door het draaien van een ongelooflijke reeks van in-demand-records.

Aan zijn zijde staat de Duitse house held Damiano von Erckert die met fleur en vreugde een muzikaal verhaal door genres en decenia draait. Met een catalogus aan classy releases, medewerking aan vele belangrijke releases en een brutale glimlach staat hij achter de draaitafels. Damiano’s sets zijn nimmer saai, feest is gegarandeerd.

Local heroes Wanderingbear en Sova, bekend als residents van de succesvolle clubnacht Bam Boe (Sugar Factory) warmen de nacht op.

Over Percolate
Percolate is een nomadische feestorganisatie die sinds 2012 de beste artiesten brengt naar de leukste locaties. Ze organiseren events in Londen, Manchester, Bristol, Liverpool en werken mee aan verschillende festivals in de UK en Kroatië. De volgende stap naar werelddominantie wordt gezet in Amsterdam.

Percolatemusic.co.uk Facebook.com/percolatelondonPercolate Resident Advisor

In het kort
Percolate

Vrijdag 10 maart 2017 | 22:00 – 5:00 uur
Chicago Social Club | Leidseplein 12 1017 PT Amsterdam

Voorverkoop via link
Early Bird á €8,50 (+€1 fee)
Eerste release á €10,50 (+€1 fee)
Tweede release á €12,50 (+€1 fee)

Facebook eventPercolate Amsterdam