Lost in A Moment maakt outdoor festival debuut in Amsterdam

Lost in a scoop: David August toegevoegd aan line-up

Innervisions label night, Lost In A Moment, reist deze zomer langs verschillende grote Europese steden. Op zondag 20 juli beleeft Amsterdam een heus Lost In A Moment debuut, als het event in plaats van de gebruikelijke clubavond een compleet festival presenteert. Uiteraard is de top van de Innervisions crew aanwezig, evenals een paar spannende nieuwe namen: David August is zojuist aan de line-up toegevoegd.

Er staat wat unieks te gebeuren, Lost In A Moment is de afgelopen jaren ontzettend hard gegaan. De events staan erom bekend de zinnenprikkelende Innervisions sounds te combineren met een warme, fijnzinnige atmosfeer –levendig als altijd, nooit voorspelbaar. Dit jaar wist één van de meest beruchte edities, op Sonár Barcelona, al binnen drie minuten uit te verkopen, de eerste outdoor editie in Amsterdam lijkt eenzelfde succes te worden.

Line up
Op muzikale vlak wordt het eigenlijk niet beter. Natuurlijk is Innervisions-afgevaardigde en labelbaas Dixon van de partij als headliner op de imposante line-up. Hij staat bekend als dj die de laatste jaren boven zichzelf is uitgestegen met een unieke, diepe elektronische sound. Hij werd niet voor niets in 2013 door Resident Advisor tot nummer 1 DJ gekroond, en lijkt ook dit jaar op die titel af te stevenen.

Laatste toevoeging aan de line-up is David August, die als jong dj/producer/multitalent de laatste jaren veel baanbrekend werk heeft laten horen op Hamburgs deephouse-label Diynamic. Onlangs maakte hij een indrukwekkend debuut op Innervisions’ feestelijke 50e release met zijn betoverende Epikur EP.

Andere bevestigde namen tot nu toe zijn Âme DJ, vermaard mede-oprichter van de Innervisions-familie en de laatste jaren een onmiskenbare kracht en invloed in de elektronische muziekwereld, evenals Gerd Janson, KiNK (live) en Baikal.

Locatie
De locatie alleen maakt al indruk. Het festival vindt plaats op de groene, speelse omgeving van Sportpark Riekerhaven, een ideale plek om volledig onder te dompelen in die veelbelovende Lost In A Moment-ervaring. Verwacht een 11 uur durende muzikale reis gebaseerd op de uitdagende en innovatieve Berlijnse sound.

In het kort

Lost In A Moment – Amsterdam
Sportpark Riekerhaven – Overschiestraat 190 Amsterdam
Zondag 20 juli – 12.00 – 23.00 uur

Facebook event

Line up:

Dixon
Âme
David August
KiNK
Gerd Janson
Baikal

Tickets via link

1e ronde €25,- (SOLD OUT)
2e ronde €27,50
3e ronde €29,50

Meer info via Resident Advisor