MN2S Presents: Roger Sanchez, Todd Terry & A Guy Called Gerald tijdens Amsterdam Dance Event

Legendes en pioniers Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald zullen vrijdag 20 oktober in de Sugar Factory het Amsterdam Dance Event-publiek een ware House geschiedenisles voorschotelen. De drie architecten van het genre, zoals we het nu kennen, worden samengebracht door internationaal boekingskantoor MN2S uit Londen. 

Roger Sanchez

Met het gevestigde Stealth Records en zijn tweede label Undr The Radar, waar er meer ruimte is voor geluiden uit de underground, is Roger Sanchez al jaren een prominente aanwezigheid in de scene. Nu hij terug is in de studio voor verschillende collabs, zorgen zijn producties er wederom voor dat overal ter wereld dansvloeren in de fik vliegen. Hiermee zet hij zijn indrukwekkende erfgoed voort, dat onder andere bestaat uit de hit ‘Another Chance’ en ontelbare klassiekers uit de jaren 90. Zijn muziek zorgt er vandaag de dag nog steeds voor dat hij de hele wereld over reist.
Todd Terry

Weinig producers hebben een oeuvre dat zo vooruitstrevend en invloedrijk is als dat van Todd Terry. Hij maakte zijn opkomst tijdens het acid-house hoogtepunt in de late jaren 80, voordat hij het geluid van het genre definieerde door ontelbare remixen en aliassen in de jaren 90. Met InHouse Records blijft de GRAMMY-winnende producent met een ongelofelijke snelheid clubknallers produceren, waar hij de nieuwe generatie support en zijn eigen formidabele creaties uitbrengt. Hij heeft een ongelofelijke collectie waardoor hij alle verschillende wegen in house kan bewandelen, met honderden imitators door de jaren heen als gevolg.

A Guy Called Gerald

A Guy Called Gerald herinnert ons eraan dat het niet enkel de Amerikaanse legendes waren die house zoals we het nu kennen hebben gebouwd. De Brit is met zijn klassiekers zoals ‘Voodo Ray’, zijn drum & bass excursies en zijn recentere analoge house en techno altijd één van de scene’s meest innovatieve krachten geweest. Zijn resolute underground geluid creëert de perfecte aanvulling tot Sanchez en Terry, met een speciale line-up van artiesten en een gevarieerde muzikale nacht als gevolg.

MN2S

MN2S is een internationaal boekingskantoor, muziekdistributeur en label gevestigd in Londen. Het is actief in meer dan 100 landen en werkt met een verscheidenheid aan beroemdheden, sporters, artiesten, DJ’s, producers en onafhankelijke labels. Dit is MN2S’ twaalfde ADE event in Sugarfactory. Alle voorgaande edities waren ruim van te voren uitverkocht.

Amsterdam Dance Event

Tijdens Amsterdam Dance Event staat de stad wereldwijd in het middelpunt van de elektronische muziek. Voor de jaarlijkse MN2S-evenement worden enkele van de grootste dj’s ter wereld samengebracht in één van de mooiste clubs van Amsterdam. Vorig jaar was onvergetelijk met DJ Jazzy Jeff, Kenny Dope en Kayper. Gedurende de vijf dagen van Amsterdam Dance Event zijn er meer dan 2200 artiesten op 120+ verschillende locaties. Vorig jaar trok het festival 375.000 festivalbezoekers en is hiermee het grootste clubfestival ter wereld. Meer over MN2S en het Amsterdam Dance event lees je hier.

www.mn2s.com | www.sugarfactory.nl | www.amsterdam-dance-event.nl

 

In het kort
MN2S Presents: Roger Sanchez, Todd Terry & A Guy Called Gerald
Vrijdag 20 oktober 2017 / 23.30 – 6:00 uur
Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238, 1017PH Amsterdam
Presale:  €15,00 via www.sugarfactory.nl
Door sale: €18,00

Facebook event

Line-up
Roger Sanchez
Todd Terry
A Guy Called Gerald

Todd and Roger MN2S 560 pix