Muzikale invulling In Retraite Kloosterfestival bekend

OA. 8BAHN, Tomorrow is Now Kid, Wir Tanzen (België), District25, Parody (Paradigm)

Tijdens In Retraite Kloosterfestival vier je niet alleen een minivakantie in eigen land, ook muzikaal ga je kopje onder. Maar liefst 16 hostingspartijen uit het hele land serveren de allerbeste deephouse en techno-tunes tussen 8 en 11 juli in Klooster Maria Roepaen in Ottersum, Limburg. Overdag klinken er luchtige deuntjes terwijl er een Thais vakantiesfeertje hangt op de camping in de kloostertuin. ’s Avonds transformeert het klooster in een club waar wordt doorgefeest terwijl buiten de zon opkomt.

De keuze is reuze: de buitenstages overdag en de ruimtes van de klooster ’s nachts zijn tijdens In Retraite het domein van hostingspartijen zoals 8BAHN. Deze Arnhemmers trakteren al jaren het Oosten op de beste credible namen en is daarmee zich een autoriteit op dit gebied. Tomorrow is Now Kid is groot geworden in de hoofdstad en slaat zijn vleugels steeds verder uit. District25, bekend van The Crave, is een groep enthousiaste, hardwerkende feestmakers uit Den Haag. Wir Tanzen uit België zet de toon in de Brusselse club Fuse en wordt ook van harte welkom geheten tijdens In Retraite. Overige hostingspartijen zijn: Atomic, Donker Collectief, Festimi, Cult, Industrial Chaos, Pablo Discobar, Parody (van Paradigm), Radio Galaxy, RUIS, Studio Sonsbeek. De artiesten die zij met zich meenemen zijn onder andere Dax J, Alex.do, Funkineven, Cinnaman, Malbetrieb, Florian Kupfer en Keith Carnal. De volledige line-up staat op de website van In Retraite en onderaan dit bericht.

Thailand by day – Berlin by night

Relaxen en raven, dat is waar het bij In Retraite Kloosterfestival om draait. Voor een oplaadmoment siert Chocolate Club het binnenplein van het klooster. Om het hele weekend optimaal door te gaan, kun je je ontspannen tijdens een tussenstop in de hot tubs van de Chocolate Club Dag & NachtSpa. Massages, fruitsapjes en yoga-sessies zorgen voor herstel en een veerkrachtige geest om drie nachten op rij niks te hoeven missen.

Naast deze health boost kan je er bijvoorbeeld volleyballen of batmintonnen en zijn er verschillende gezelschapsspellen beschikbaar, alsof je écht op campingvakantie bent. Het klooster zelf biedt verkoeling met een mini-bios. In de voormalige kapel is een heuse Rollerdisco. Waar vroeger wezen en geesteszieken werden opgevangen, wordt nu tot het ochtendgloren gefeest. In Retraite Kloosterfestival wordt georganiseerd door 12inchCity, bekend van o.a. Graefenthal Festival, This will be MINE en Alcatrash.

In Retraite Sfeerbeeld_Onscherp

Foto: Onscherp

12inchcity.comIn-Retraite.nl – www.facebook.com/12inchCity

In Retraite Kloosterfestival
Vrijdag 8 tot en met maandag 11 juli 2016 – Camping open vanaf 12.00 uur

Klooster Roepaen
Kleefseweg 9, Ottersum Limburg
Voorverkoop via www.in-retraite.nl/tickets/
Weekendticket á € 59,- (ex fee) Vroege ticketkopers kunnen de beste plekken op de camping uitzoeken. Meer info op de site.
Zaterdagticket á € 25,- (ex fee)

Facebook event

8BAHN
Lefi
Armin Pillen
Kowloon Odyssey (NL)
Moscoman (DE)
Patsk
iFunkineven (UK)
Florian Kupfer (DE)

Parody (PARADIGM)
Mattheis
Malbetrieb
Love over Entropy
Reza Athar

District25
Deniro
Alex DO.
Secunda
Van Anh

Studio Sonsbeek
Cinnaman
Match Box
Teis
Kevin Ruzius

FESTIMI
Festimi Soundsystem
Carte blanche

WIR TANZEN (BE)
Dax J
Keith Carnal
Man Outta Space

Tomorrow is Now Kid
Alex Salvador
Daan Groeneveld
Joël Hemmen

Het Laatste Avondmaal
Robin Kampschoer
Viktor Palmer

12inchCity
Monique Pascall
HOSMANUNISOL
Warren Fellow
Yoram
FFITH
Joeno
Floppie
Umlaut
Jouke Seisveld

Radio Galaxy
Al Dee
Planet JM
Koen Murder
William Caycedo
Max Buys

Bondgenoten
Anne Fleur
Herter
Donny
Vingerwerk
TDDLS
Edward Coke

CULT
Gino Pasarella
Freddy Hetzinger (DE)
Eric Schaic LIVE (DE)
Occer (DE)
Tom Welling

Donker Collectief
Donker Brothers
High Soundsystem
Jeba Adams

Pablo Disco Bar
RSC
Woertink
Jebbar
Luca Manelli

Atomic
Pham de la Crème
Siuli K.O
Co2Ro

INDUSTRIAL CHAOS
Sub_surface
Hidden
Sayi
Rchtr
Mick Save