Nieuw festival Atlas Electronic onthult line-up

Elektronisch muziek- en kunstfestival debuteert in Marrakech

Atlas Electronic is een gloednieuw vierdaags muziek- en kunstfestival op een prachtige, exotische locatie net buiten de bruisende stad Marrakech te Marokko. Van 1 tot en met 4 september worden kunst, visuals en lokale muziek en cultuur afgewisseld met optredens van James Holden & Maalem Houssam Guinia, DVS1, Roman Fl​ü​gel, Optimo, Ryan Elliott, Funkineven, Acid Arab, secretsundaze en meer

Aan de voet van het Atlasgebergte staat Villa Janna. Dit eco-vriendelijke complex heeft een amphitheater waar het concert van James Holden & Maalem Houssam Gainia de eerste editie van het festival op 1 september opent. Het zwembad, olijfgaard en andere verblijven zijn onderdeel van het idyllische festivalterrein. Meer acts en het kunstprogramma worden binnenkort bekend gemaakt.

Atlas Electronic houdt het intiem qua bezoekersaantal en mikt op een interessante mix van internationaal publiek en locals. Samenwerkingspartners zijn Resident Advisor, Secretsundaze, The Peacock Society, Red Light Radio, DJBroadcast, Cartel Amsterdam, Cosmo records, Triphouse Rotterdam en FMR Experience.

Atlas Electronic Villa Janna

Marrakech Marokko

Van oudsher heeft Marrakech altijd een betoverend effect gehad op de internationale kunst, muziek en mode-scene. Net als in de rest van de wereld, verspreidt elektronische muziek zich rap door Marokko. De lokale scene groeit snel en internationale trends in de elektronische muziek worden opgepikt door lokale koplopers. Ondertussen ontdekken steeds meer reizigers Marokko als vakantiebestemming vanwege het mooie landschap, zonnig klimaat en vriendelijke prijzen. Atlas Electronic heeft als doel om de lokale elektronische muziek scene te stimuleren door deze onder de aandacht te brengen van het festivalpubliek, andersom ontdekken zij de veelzijdigheid en warmte van Marrakech.

Line up

Opening concert 1 september
James Holden & Maalem Houssam Guinia

Festival 2 t/m 4 september
DVS1, Roman Fl​ü​gel
Optimo, Ryan Elliott, Funkineven, Acid Arab, Secretsundaze, Gerd
Bambounou, Fred P, Wu15 (Henry & K15), Beautiful Swimmers,
Masomenos, Adil Hiani, Frits Wentink, Korn​é​l Kov​á​cs, Kosme, Nu Guinea,
Moods, Radiq, Philou Louzolo, Khalil, Anil Aras, Steven Pieters
Jamal Moulay, Polyswitch, Taylan Alan, Yes’In, Tenzers, Mino Abadier,
Sophia Moulay, Thomas Hayat

www.atlas-electronic.comwww.facebook.com/atlaselectronic/

Atlas Electronic – Music and Arts Festival
Donderdag 1st tot en met zondag 4 september 2016
Villa Janna | Douar El Mghazli CR Al Ouidane | BP 2691-40000 Guéliz Marokko

Tickets
Voorverkoop start 19 april via ticketshop
Super Early Bird: € 95 (Beperkt aantal tickets)
Early Birds: € 115
Regular: € 135

Hotel deals

Facebook event

Atlas Electronic Festival Line Up