Nieuwe klant: Halbe bier

Hoe maak je van Halbe bier een gewild biertje? Hoe zorg je ervoor dat steeds meer kunstenaars, artiesten en aanverwanten het biertje uit zichzelf bestellen aan de bar van hun culturele instelling? Daar gaat Claire PR zich aan wagen, in samenwerking met art director Marco Antonio en ontwerpbureau Grrr. Samen gaan we een strategie uitzetten, waardoor Halbe bier op het puntje van ieders lippen ligt.

Kunstenaar Teun Castelein en bierbrouwerende kunstenaar Henriette Waal verzonnen Halbe bier als anti-reactie tegen de draconische bezuinigen op de culturele sector. Halbe is een prachtig blond bier waarvan de winst volledig naar de kunst gaat, maar ook een bier dat wordt gebrouwen, vormgegeven en verkocht door kunstenaars.

Halbe bier

Halbe is tegen artistieke verloedering, tegen culturele vervlakking en tegen simpele politici met teveel macht, tegen macht in het algemeen, tegen asociale multinationals, tegen bizar slechte producten, tegen oude economie, tegen bedrijven die consumenten als debielen zien, of er debielen van maken, we zijn tegen infantiele reclames en tegen plastieken promotiecampagnes, tegen happy hours, tegen La Chouffe met die stomme kabouter, tegen gezelligheid die grenst aan naïviteit, tegen Mark Zuckerberg en zijn grijns maar vooral tegen mensen die niet geloven dat het anders kan, want Halbe wil het anders doen, echt helemaal anders.
Halbe is te bestellen in Amsterdam bij de Balie, de Brakke Grond, Struik, Pakhuis de Zwijger, Sociëteit de Kring en de Service Garage. In Den Haag bij Theater de Regentes.