Op De Valrave bouwt grootse fuif in Barkode

Mooie mensen, sexy muziek en uitgelaten sfeer: Op De Valrave levert dit allemaal in de totaal verbouwde en vernieuwde Barkode te Amsterdam (voorheen Club Home) op zaterdag 8 december. Het nieuwe Function One soundsystem wordt gelijk warm gedraaid door onder andere Anton Pieete. Met verrassende wendingen en een spannend datingspel doet Op De Valrave de temperatuur in Barkode stijgen.

De muzikale invulling bestaat uit een mix tussen talent en de gevestigde orde. In de bovenzaal brengen de dj’s Franseco Robustelli (Live), Nehy en J. Smyls  onmisbare funk en soul. In de benedenzaal klinkt de muziek zwaarder, zonder dat er een ‘gashoudergevoel’ heerst, want ook hier zal de funk in de beats aanwezig zijn. Het gehoor wordt verwend door Anton Pieete (Live), City Samplers, Zoutman (Live),  Alessandro Diga (Live) en Sakamaka.
Met het vermaak buiten de muziek om zit het ook gegarandeerd goed. Meisjes van Amsterdam zorgt voor meer fuif op en naast de dansvloer. Bij binnenkomst krijgt iedereen een plaknummertje waardoor liefdesbriefjes gemakkelijk doorgegeven kunnen worden. Zo wordt Op De Valrave ook een spannende avond vol kansen op het liefdesvlak.
Op De Valrave sloeg eind november zeer succesvol toe in Westerunie. Op 8 december Barkode keert de organisatie terug naar een intieme setting in Barkode. De ambities richten zich op meer groei, in maart keert Op De Valrave terug naar Westerunie en wil het ook de aangrenzende zaal van Westerliefde te vullen.
In het kort:
Op de Valrave [In de disco]
Zaterdag 8 december 2012 23.00-05.00 uur
Barkode Wagenstraat 3 te Amsterdam
Vvk: 10 euro via link
Facebook event | www.valrave.com