Op De Valrave heer en meester in Westerliefde en Westerunie met Games of Thrones nacht

Lannisters en Starks verzamelen zich op zaterdag 22 maart

Op De Valrave schudt met een bijzondere avond op zaterdag 22 maart alle ravers wakker. Deze nacht staat volledig in het teken van de legendarische serie Game of Thrones en hierbij pakt de organisatie ook uit met een extra lange set van een heel bijzonder duo: Pleasurekraft. Deze twee producers komen uit twee verschillende werelddelen en tijdens Op de Valrave worden zij bijgestaan door het beste dat Nederland te bieden heeft. Dj-sets komen van Bram Fidder, Ruttenbergs, Niklas Woodriff, Hellie Berry terwijl Tracks Upthesleeve en Arno Motz live gaan tijdens de ‘Winter is Coming’-editie van Op de Valrave.

Pleasurekraft is de spreekwoordelijke muzikale liefdesbaby van twee zeer getalenteerde tech-houseproducers, die elk op een ander continent wonen. Zo zit Kalle Ronngardh in Stockholm terwijl Kaveh Soroush, de andere helft van het duo in Washington, USA woont. Vanaf 2010 werken de twee samen, dat vrijwel direct leidde tot de waanzinnige plaat ‘Tarantula’ waarmee ze de wereld van de elektronische muziek meteen mee op zijn kop zette. Hier bleef het gelukkig niet bij en de mannen maken nog steeds veel goeie muziek samen. In Nederland draaien ze amper, extra speciaal dus hun extra lange set van 2,5 uur tijdens de Game of Thrones editie van Op de Valrave is dus extra speciaal.

HOLLANDSE VERDEDIGINGSLINIE

Bram Fidder en Hellie Berry zijn de twee hotste opkomende jonge dj’s die in Amsterdam furore maken. Hellie Berry is een dame die haar mannetje staat; luister maar naar één van haar vele fijne podcasts. Met haar diepe grooves en grote glimlach achter de draaitafels wint ze gegarandeerd de dansers voor zich, ongeacht of je nu een Stark of een Lannister bent. Bram Fidder heeft onder andere in Studio 80, Paradiso en in Air gigs gehad, en op festivals als Mysteryland en Valhalla. Hij weet als geen ander hoe hij met zijn energieke en creatieve dj-sets de dansvloer moet bewerken en krijgt daar 2,5 uur de tijd voor.

Naast deze twee grote talenten verdedigen ook verschillende producers de Hollands glorie in de strijd om de troon. Als je Ruttenbergs het afgelopen jaar niet hebt gezien of gehoord in het nachtleven, dan moet je nu je kans pakken. Verder draait Niklas Woodriff de sterren van de hemel van Westeros en zetten de manschappen Tracks Upthesleeve en Arno Motz een live set neer.

Zoals gezegd is het thema ‘Game of Thrones’ en op zaterdag 22 maart word je helemaal ondergedompeld in de mythische wereld van de Zeven Koningrijken. Voel je jezelf een lid van de ‘Night’s Watch’ of de Stark familie van Winterfell? Hijs je dan in een berenvel. Ga je als de Lannister dwerg, de rode priesteres Melisandre van Asshai of neem je een heuse draak mee? Het kan allemaal, het is hoe dan ook zaak de Game of Thrones te spelen tijdens Op de Valrave. De aankleding en lichten worden verzorgd door de troepen van Wallfiller, 20Tree, Buck Models en Simons Magic Balloons en daarmee wordt het een editie die je gegarandeerd bij blijft.

OVER OP DE VALRAVE

Op De Valrave is een Amsterdamse organisatie die in korte tijd heeft bewezen dat zij de meest creatieve en gezellige techno feestjes weet te organiseren. De combinatie van een sterke line up met een aansprekend thema en bijbehorende dress code voor de bezoekers, zoals nu ook weer met Games of Thrones en Pleasurekraft, is uiterst succesvol. De lange lijst met (inter-)nationale artiesten die al te gast zijn geweest blijft maar groeien. Zo namen eerder al grote namen als Popof, Tiefschwarz, Mauro Picotto, Felix da Housecat en Matthias Tanzman plaats in de DJ booth van Op De Valrave.

www.valrave.com | www.facebook.com/Opdevalrave

IN HET KORT
Op de Valrave w/ Pleasurekraft
Zaterdag 22 maart 2014 | 21.00 – 05.00 uur
Westerunie & Westerliefde| Klönneplein 4-6, Amsterdam
Voorverkoop vanaf 23 januari 12:00 uur
Lannisters: € 20 (ex fee) via www.valrave.com en Link2Ticket
Starks á €15 UITVERKOCHT

Facebook event

Op De Valrave