Op De Valrave terug met indoor Valrave Festival: Who’s your alter ego?

Op Zaterdag 23 november eerste verjaardag jonge feestorganisatie met spectaculaire line-up

Om zijn eerste verjaardag in stijl in te luiden houdt Op De Valrave in november een heuse marathon. Op zaterdag 23 november danst Op de Valrave met al zijn liefste ravers maar liefst 12 uur lang tijdens Valrave Festival. Daarvoor is een batterij aan (inter-)nationale house en technohelden opgetrommeld en het allerleukste decor en entertainment geregeld. De visuals met Lasershows Nederland en Wallfiller zijn dik in orde en, als klap op de vuurpijl wordt iedereen gevraagd om als hun alter ego los te gaan.

HEADLINERS
Om er tijdens het festival gedurende 12 uur lang verzekerd te zijn van de beste house en techno, smeedt Op de Valrave een extra lange line-up. Achter de decks wisselt een hele batterij aan buitenlandse grootheden elkaar af: Stephan Bodzin (DE), Marc Romboy (DE), Dosem (ES), Gabriel Ananda (DE), Harvey McKay (UK), Boss Axis (DE), Oliver Lieb (DE), Martin Roth (UK) en nog veel meer. Ook de helden van eigen bodem krijgen genoeg ruimte. Onder andere Mike Ravelli, Battage (aka Harde Baas), Bram Fidder, Ruttenbergs en Daniel Zuur & Florial Wolff nemen een plekje in de line-up. Hiernaast maken een aantal mystery guests en spectaculaire live optredens de avond compleet. Zo laten Solee (DE) en Specker (NL) beiden live hun geluid horen. De man die het hele boeltje naar een hoger, maar vooral losser plan tilt, is de inmiddels vaste host van Op de Valrave: M.C. Complicated.

WHO’S YOUR ALTER EGO?
Ben jij stiekem een held op sokken of toch een echte superheld? Iedere dag ben je al jezelf, daarom biedt Op de Valrave iedereen de kans om zich eens te verplaatsen in zijn of haar alter ego. Op zaterdag 23 november kan ieder eens luisteren naar zijn inner ik. Een kleurrijke of extra extravagante outfit, hoe gekker hoe beter. Duik diep de verkleedkist in om jouw alter ego naar voren te laten komen op het Valrave Festival.

OVER OP DE VALRAVE
Op De Valrave is een jonge organisatie die binnen no time heeft laten zien dat ze Amsterdams meest gezellige en leuke feestjes weet te organiseren. Altijd met een creatief thema en bijbehorende dress code voor de bezoekers, een geweldig decor en mooie visuals door Wallfiller en Lasershows Nederland. De lange lijst met (inter-) nationale artiesten die al te gast zijn geweest blijft maar groeien. Zo namen eerder al DJ’s als Popof, Tiefschwarz en Matthias Tanzman plaats in de DJ booth van Op de Valrave. Voor de viering van de eerste verjaardag op het Valrave Festival worden al deze bouwstenen voor een dik feest nog eens extra opgeschroefd.

www.valrave.nl | www.facebook.com/Opdevalrave

In het kort

VALRAVE FESTIVAL
Zaterdag 23 november 18.00 uur – 06.00 uur Westerunie en Westerliefde, Klönneplein 4 – 6, Amsterdam
Tickets: early birds € 12,50 ex fee // normal € 18,- ex fee // late € 22,50 ex fee
Voorverkoop start op vrijdag 23 augustus om 15.00 uur

Facebook event