Persbericht: Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor

Fans gratis naar outdoor festival met dank aan Lucien Foort

Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor

ROTTERDAM – Het lustrum van Slick Outdoor wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde DJ. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.

Lucien Foort heeft alle vijf jaren dat Slick Outdoor plaats vindt op het podium gestaan. Er is duidelijk een klik tussen Slick Outdoor  en Lucien Foort en dit jaar mogen de fans er bij zijn. Ze zijn uitgenodigd om op het podium tijdens het optreden te staan en maken kennis met de ‘Dreadman’ Lucien Foort. Ook krijgt de Lucky few een mooie goodie bag, samengesteld met medewerking van dancecommunity Betribes.com.

WIN!
Deelnemers maken kans op 2×2 vrijkaarten, de Meet&Greet en de goodie bag, door voor 5 juli een mailtje te sturen naar claire@lucienfoort.com met daarin hun naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Ze horen uiterlijk woensdag 7 juli of ze gewonnen hebben. Zij zijn dan van 18.00 tot 19.00 uur van harte welkom om het podium met Lucien Foort.

Over Lucien Foort
Lucien Foort behoort al jaar in jaar uit bij de top van de Nederlandse house scene. Hij is een graag geziene dj op festivals omdat hij altijd de sfeer in het publiek weet te verhogen door de juiste tunes te draaien.

Over Slick Outdoor
Slick Outdoor vindt voor het vijfde jaar plaats op Strand Wolderwijd in Zeewolde. Het wordt georganiseerd door stichting Dance Events Nederland. Naast Lucien Foort staan dit jaar ook dj’s als Bart Skils, Benny Rodrigues, Bingo Players, Gregor Salto, Jean en Remy op het festival.

http://www.lucienfoort.com

http://www.slick-outdoor.nl

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interview, kunt contact opnemen met Claire van der Hall, PR-agent van Lucien Foort namens ClairePR op claire[at]lucienfoort.com