Pulp Fiction herleeft bij RVLVR in Winkel van Sinkel

RVLVR schiet met scherp in Winkel van Sinkel

RVLVR tovert Winkel van Sinkel op vrijdag 12 april om naar het decor van een vintage hollywoodfilm. Verplaats je in Tarantino’s Vincent Vega en Mia Wallace, denk aan gangsters, lakschoenen, blackjacktafels en pistolen. Er wordt uiteraard niemand neergeschoten, maar muzikaal gezien is het wel goed raak. Met de Britse Audiojack en internationaal vermaarde Homework zit je lekker aan de jaren ’50 pokertafel of op de dansvloer waar je jezelf in vervlogen Amerikaanse tijden waant.

De inrichting van Winkel van Sinkel brengt al gevoelens van nostalgie op. RVLVR zorgt een passend aankleding en een ultieme combinatie van diepe, funky en sexy beats. Luister en geniet van artiesten die het gevoel van de avond perfect uitdragen in hun sets. De twee heren van Audiojack worden ingevlogen uit Engeland. Verder heeft Homework tussen de vele gigs in het binnen-, en vooral ook buitenland, tijd vrij gemaakt om op RVLVR te draaien.

La Vondél is in korte tijd doorgebroken in Amsterdam. En van Berlijn tot Malta verovert deze jonge ster de dansvloer met zijn energieke sound. Hij is een rising star die dit jaar op ook Awakenings Festival speelt. Simon Morris draait al meer dan tien jaar mee in de Utrechtse scene en kent de klappen van de zweep. Natuurlijk is Utrechtse muzikaal talent niet vergeten. La Duarte, Robin & Marvin Cirkel, Roy Brink, Katjang Pedis laten de gewelven van Winkel van Sinkel hun klanken horen.

Stijladvies: dos uit in pakken en cocktailjurken

RVLVR heeft meer troeven in handen. Ze bewaakt de sfeer en om dat optimaal te kunnen doen staan er aan de deur scherpschutters die richten op leeftijd en stijl. Dus haal je lakschoenen maar uit de kast, laat je met studs bewerkte outfit stomen, stoom je cocktailjurk en reserveer een middagje bij de kapper. Dress to Kill. Jonger dan 21 jaar wordt niet oud genoeg geacht om zich tussen de gangsters te begeven.

Over RVLVR

RVLVR is niets meer en niets minder dan een salvo aan muzikale en feestelijke hoogtepunten en samen dansen tot de zon opkomt.

RVLVR is loaded with the perfect cocktail of sexy tunes, the finest people and a seductive vibe that makes you want to pull the trigger. Are you ready? LOCK & LOAD.

Voor meer inspiratie kun je de teaser bekijken

✯✯✯ LINE UP ✯✯✯

Audiojack (UK)
Homework
La vondél
Simon morris
La Duarte

Robin & Marvin Cirkel
Roy Brink
Katjang Pedis

In het kort

RVLVR
Vrijdag 12 april 2013 | 23.00-6.00 uur
Winkel van Sinkel, Oudegracht 158 Utrecht
VVK: €15 via Ticketscript
LEEFTIJD: 21+
Facebook event