Rose’s Cantina in Reguliersdwarsstraat viert 30-jarig jubileum

Mexicaans restaurant introduceert Latin Late Nights

Amsterdam, 9 januari 2012 – Rose’s Cantina in de Reguliersdwarsstraat viert deze maand haar 30-jarige jubileum. Het bekende Mexicaanse restaurant  is de afgelopen jaren een begrip geworden in Amsterdam en omstreken en blijkt een standvastige rots in het grote verloop van hoofdstedelijke restaurants. Het opmerkelijke jubileum wordt op vrijdag 27 januari uitbundig gevierd met Rose’s Cantina Jubileum Fiësta, vol met nieuwe introducties en Mexicaanse vibes. Deze avond is tevens de aftrap van een reeks Latin Late Nights, waarbij het restaurant voor het eerst op reguliere basis tot in de late uurtjes open is.

Dertig jaar geleden, voor de hausse aan buitenlandse restaurants, opende het eerste Mexicaanse restaurant van Amsterdam zijn deuren: Rose’s Cantina. Het restaurant heeft in al die jaren een goede reputatie opgebouwd en is populair bij jong en oud. De ongedwongen sfeer  en het authentieke Mexicaanse eten zorgen ervoor dat veel Amsterdammers, Noord-Hollanders en zelfs Bekende Nederlanders er graag een vorkje komen prikken.

Wat is volgens manager Yoran Bosveld het geheim van Rose’s Cantina? “Hart voor je klanten, goed eten en gezelligheid. We besteden veel aandacht aan wat onze gasten willen en introduceren daarom vanaf 2012 bijvoorbeeld onze Latin Late Nights; na het eten gaan de stoelen aan de kant en krijgt de dj de voeten van de vloer op salsa, merengue en latin house. Zo wordt Rose’s Cantina naast een heerlijk restaurant ook een swingende hang-out waarbij je de kille, Hollandse winter eventjes kan vergeten.”

Feestelijke jubileumavond; Mexicaanse bierarrangementen, mariachi en musica!
De kick-off van de Latin Late Nights begint met de jubileumviering op vrijdag 27 januari, vol met Mexicaanse verrassingen. Op deze dag wordt de langverwachte nieuwe menukaart gepresenteerd. Een tipje van de sluier: bezoekers kunnen nu een authentieke ceviche of de alambres de pollo uitproberen.

Ook is er speciaal voor deze dag een speciaal Mexicaans bierarrangement samengesteld dat mooi aansluit op de gerechten. Daarnaast presenteren de professionele Rose’s cocktailshakers de nieuwe cocktailkaart, die gelijk uit te proberen valt: de hele avond is het Happy Hour met goedkope cocktails! Iedereen die komt eten, wordt sowieso verwelkomd met een champagne cocktail. En voor de eerste 30 mensen die reserveren, staat er een Margarita met taco’s en versgemaakte guacamole klaar.

Rond middernacht kruipt dj Medi Madison achter de draaitafels en gaan de tafels aan de kant. De entree is gratis, en gasten die hebben gegeten zijn van harte uitgenodigd om nog een dansje en drankje te blijven doen.

Rose’s Cantina biedt met Latin Late Nights een complete avond uit in Mexicaanse sferen tot in de kleine uurtjes. De avonden zijn een mooie aanvulling op het immer uitbreidende aanbod aan uitgaansgelegenheden in de Reguliersdwarsstraat.

Event:                  Rose’s Cantina Jubileum Fiësta
Datum:                vrijdag 27 januari 2012
Locatie:               Rose’s Cantina, Reguliersdwarsstraat  40, Amsterdam
Reserveren:      via
www.rosescantina.com

 

——————————————————————————-

Meer informatie, klik hier voor contactgegevens.

Persbericht door Melanie Bosveld van Kult & Ace.