Schwung meets [In]cognito: twee techno-organisaties brengen ijzersterke ADE Special

Nacht vol kwaliteitstechno tijdens Amsterdam Dance Event

Underground techno organisaties Schwung en [In]cognito slaan tijdens Amsterdam Dance Event de handen ineen voor een toonaangevend techno-event met maar liefst 11 internationale artiesten. Zij verwelkomen onder andere Surgeon, Cari Lekebusch, Octave One live, Par Grindvik, Alex Bau en Anthony Parasole. Op zaterdag 18 oktober zorgen deze zwaargewichten voor een techno-nacht van kwaliteit in Amsterdam Studio’s, die doorgaat tot maar liefst 8.00 uur.

Schwung
Schwung verwelkomt net als eerdere jaren het Britse label Sleaze Records. Deze samenwerking zorgt steevast voor een uitverkocht huis. Het gerenommeerd label van Hans Bouffmyhre –zelf ook dj tijdens de ADE Special– kent vele, succesvolle releases en verdient een mooie vertegenwoordiging. De line up van Schwung is verfrissend met nieuwe namen als Xhin en Jonas Kopp, maar Cari Lekebusch, Alex Bau en Par Grindvik keren terug naar Amsterdam Studio’s. Dit wordt een titanenstrijd, onder het goedkeurend oog van resident en organisator Folker Zwart.

[In]cognito
In de andere zaal staat [In]cognito met een verrassende line up bestaande uit techno-pioniers en opkomende namen. Headliner is de Britse underground held Surgeon. Hij wordt geflankeerd door het legendarische duo Octave One (live) dat voor een flinke dot Detroit techno zorgt. Upcoming acts Anthony Parasole en Antigone completeren de internationale bezetting. Residents van [In]cognito, Darko Esser. Mirella Kroes warmen de nacht op.

Tussen het geweld van alle commerciële knallers tijdens Amsterdam Dance Event biedt Schwung meets [In]cognito ADE Special een authentieke warehouse rave met de beste namen uit de underground. Met de garantie van geweldig geluid, lasers en een late sluitingstijd wordt dit hét feest voor de techno-fan. De kaartverkoop voor Schwung meets [In]cognito is inmiddels begonnen. De Early Birds zijn uitverkocht, reguliere kaarten zijn verkrijgbaar voor 26 euro.

Photo-company.nl
Photo-company.nl

AREA 1: Schwung presents Sleaze Records
Cari Lekebusch [SE]
Par Grindvik [SE]
Alex Bau [DE]
Xhin [SG]
Jonas Kopp [AG]
Hans Bouffmyhre [UK]
Folker Zwart [NL]

AREA 2: [IN]COGNITO
Surgeon [UK]
Octave One [US]
Anthony Parasole [US]
Antigone [FR]
Darko Esser [NL]
Mirella Kroes [NL]

www.schwung-music.comwww.weareincognito.nl

Schwung meets [In]cognito ADE Special
Zaterdag 18 oktober 2014 | 22.00 – 8.00 uur
Amsterdam Studio’s | H.J.E. Wenckebachweg 173, 1096 AM Amsterdam
Voorverkoop via link
Early bird €19 UITVERKOCHT
Regular €26
Late bird €29 euro

Facebook event