Shoppen en ontdekken tijdens Midnight Market in Toren

Vind vintage, restyle kleding en dans de nacht in

Midnight Market is een late night markt waar het net allemaal even anders gaat. In de auditorium van Noords jongste hotspot Toren shop je bijvoorbeeld vintage spijkerbroeken en kun je je oude garderobe laten oppimpen door Remade Amsterdam. Ondertussen treden dj en artiesten op. Bij de volgende editie op vrijdag 29 november komt onder andere ‘De meest lokale markt van Amsterdam’, De Pekmarkt, langs met zijn kooplieden. De maand er na, op 21 december, is de markt in kerstsferen. Midnight Market duurt van 23.00 tot 5 uur, entree is gratis.

Vind al dansend leuke fashion finds tussen de vintage en oude collectors items, nieuwe designshirts en gestylde laptoptassen. Schilderijen, collages, maffe sweatshirts, handmade cowboylaarzen en one of a kind weekendbags, dit allemaal, en nog veel meer, hangt er in de rekken. Ook zijn er een mini-workshop te volgen waar direct kleding gerestyled en verstelt wordt in een pop up naaiatelier. Zo kun je met een nieuwe outfit de nacht in. Aanmelden kan via www.remadeinamsterdam.com

Midnight Market

Vrijdag 29 november
‘De meest lokale markt van Amsterdam’, De Pekmarkt, strijkt tijdens deze nacht neer met kraampjes van onder andere Wisselboetiek, Vinylcorner, een jam en chutney proeverijtje, kleine tekeningen van Denise Roosenboom, Franse en Italiaanse panty’s. Pekmarkt is een initiatief van Stichting Broedstraten/Marktstraat, in samenwerking met Ymere, ondernemers & kunstenaars uit de Van der Pekbuurt.
Het is natuurlijk vrijdagnacht, dus de voetjes willen van de vloer. Dat kan met Kiki Toao en Rombout, oftewel Studio Catsuit. Zij zijn regelmatig te horen als techno dj’s in verschillende clubs in en om Amsterdam. Deze avond verblijden ze Midnight Market met een mix van blues, electro, disco, techno, clash, new wave, acid en house. Verder treedt singer songwriter Jesje de Schepper op en draagt Igor Vrebac een pleidooi voor de normale man voor.

Midnight Market is op zaterdag 21 december terug met een heuse kerstmarkt.

Verkopers gezocht
Wie ook Midnight Market wil verrijken met zijn/haar koopwaar is van harte welkom. En niet alleen is het leuk om spullen te verkopen, ook valt er veel op te steken van de andere marktkraamhouders. Van oudsher is een markt een plek voor handel en van samenkomst. Midnight Market is daarom ook meer dan een verzameling marktkraampjes. Met verrassende muziek, workshops en werkateliers biedt het ruimte voor het delen van kennis, ambacht en het hebben van een leuke nacht. Aanmelden kan via www.midnightmarket.nl

In het kort
Midnight Market
Vr 29 november / zaterdag 21 december 2013 | 23.00 – 5.00 uur
Toren, Overhoeksplein, Amsterdam
Entree gratis voor bezoekers, marktkraamhouders kunnen zich aanmelden via www.midnightmarket.nl

Facebook event | Facebook page Midnight Market | Website Toren