Sugarfactory en Bam Boe vieren samen Oud & Nieuw

Sugarfactory x Bam Boe NYE

Robosonic, Philou Louzolo en Bam Boe Residents verwelkomen het nieuwe jaar in Sugarfactory. Op 31 december geeft Bam Boe daar zijn grootste editie ooit om van de jaarwisseling de opwindendste nacht van het jaar te maken. Heerlijke house, disco en techno tunes, een echt bamboebos, warme gezelligheid en fijne sfeer omdat je onder vrienden bent, in Sugarfactory komt het allemaal samen. Zo het nieuwe jaar beginnen is precies wat iedereen wil.

Line up

Het Berlijnse duo Robosonic vult met hun warme deephouse dansvloeren over de hele wereld. Op de vloer van Bam Boe zijn ze verantwoordelijk geweest voor een aantal clubhits die aan de hoogtepunten van voorgaande edities prijkten. In levenden lijve hitsen ze Sugarfactory x Bam Boe NYE op naar het eerste hoogtepunt van 2016. Warm en melodisch is volledig van toepassing op Philou Louzolo. Zijn draaistijl noemt hij ‘afro-so(u)lections’. Hierin versmelt hij house en disco tot een mengsel dat het hart doet versnellen en de voeten doen dansen. Bam Boe support zijn filosofie: ‘all good music is ultimately African music’. Bam Boe zou niet hetzelfde zijn zonder residents Dubbs, Sova, Freddy en Wanderingbear. Dit team staat garant voor verse klassiekers en een lading fortune cookies. Op een nacht als deze hebben die gelukskoekjes een extra, bijna profetische lading.

Sugarfactory x Bam Boe NYE

Na het klinken van de champagneglazen opent Sugarfactory de deuren voor Bam Boe NYE. Met een grote glimlach op je gezicht verdwaal je de eerste uren van 2016 in het bamboebos. Doordat VJ Augustin Bombus het artwork tot leven laat komen, waan je je een echte panda in space. Bam Boe begon 3 jaar geleden als succesvol Oud & Nieuwfeest van een stel vrienden. De vriendengroep trok langs verschillende locaties in de stad, voordat ze in augustus 2014 in Sugarfactory neerstreek met een tweemaandelijks feest. De match tussen het concept en de locatie is treffend: beiden combineren muziek met visueel spektakel en boeken een mix van opkomende en gevestigde artiesten. Dj’s die eerder op Bam Boe stonden zijn Marcus Marr, Mousse T., Crackazat en Round Table Knights.

Facebook.com/bamboepartySugarfactory.nl

Sugarfactory x Bam Boe NYE

In het kort

Sugarfactory x BAM BOE NYE
31 december 2015 – 0.15uur (Evenement start vlak na jaarwisseling) – 5.00 uur
Sugarfactory Lijnbaansgracht 238, 1017PH Amsterdam

Line up:
Robosonic
Philou Louzolo
Bam Boe crew (Dubbs, Sova, Freddy, Wanderingbear)

Voorverkoop via link
Earlybirds €25
Pre-sale €35

Facebook event

Sugarfactory x Bam Boe NYE