The Ark kondigt eerste namen aan

Masters at Work, Martin Solveig, Roger Sanchez en meer varen mee op ‘s werelds grootste cruiseship festival The Ark. Schip The Freedom of the Seas vaart op 31 augustus tot 4 september vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Tijdens het varen biedt The Ark een vierdaagse luxe minivakantie met aan boord een ongekend festival. De eerste bevestigde namen zijn oa. Claptone, Sam Feldt, KinK, Stephan Bodzin, Dennis Ferrer, Cinnaman en meer.

De headliners zijn goed gevestigde artiesten die in de afgelopen jaren hebben bewezen van bovenaardse klasse te zijn. Masters at Work, bestaande uit Lil’ Louis en Kenny Dope, zijn letterlijk meesters in de house. Met hun sound en werk voor artiesten zoals Björk, Daft Punk en Donna Summer hebben zij de house scene voor altijd veranderd. Funky Fransman Martin Solveig, bekend het monsterhit Hello, staat al tien zomers als resident in Pacha Ibiza en is met uitstek de artiest om hun hosting op The Ark te leiden. Andere Ibiza-oudgediende is Roger Sanchez, in Nederland bekend van de zomerhit Another Chance. Met een hele trits summer residencies op zijn naam is hij de uitgelezen persoon om deze zomerse vibe aan boord te verpersoonlijken. Alles wat Claptone aanraakt verandert in goud, zo ook zijn masker, zijn hits en zijn dj-set. Technoster Stephan Bodzin speelt een live set, gewapend met zijn Moog en Ableton Live setup.

Van eigen bodem
De Vlaams-Nederlandse organisatie heeft ook de eveneens Nederlandse dj Sam Feldt geboekt, bekend van de zomerhit Summer on You. Andere Nederlanders die de boot niet missen zijn dance pionier Jaydee (Plastic Dreams), Kris Kross Amsterdam, Cinnaman, Olivier Weiter en Jan van Kampen. Meer dan 50 artiesten stappen op de The Ark; stuk voor stuk staan zij garant voor het beste wat elektronische muziek te bieden heeft, van deephouse tot techno.

The Ark
Het schip The Freedom of the Seas wordt in de zomer omgetoverd tot een luxueuze drijvend club en vaart op 31 augustus tot 4 september vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Aan boord: ruim 4.000 passagiers die genieten van het beste aan elektronische muziek. Meer dan 50 kiezen voor het ruime sop.

Eerste bevestigde namen

Claptone
Dennis Ferrer
KiNK (LIVE)
Martin Solveig
Masters At Work
Patrick Topping
Roger Sanchez
Sam Feldt
Special Guest (Cocoon)
Stephan Bodzin (LIVE)

Amelie Lens
Chris Stussy
Cinnaman
Darius Syrossian
Dave Lambert
Edu Imbernon
Eagles & Butterflies
Finnebassen
Gabriel Ananda
Gerd Janson
Girls Love DJs
Jan van Kampen
Jaydee
John Noseda
Kris Kross Amsterdam
Mike Risk
Nick Bril
NOIR
Olivier Weiter
Peggy Gou
Prunk
Regi
Robag Wruhme

In het Kort

The Ark
Donderdag 31 augustus – Zondag 3 september 2017
Barcelona-Marseille-Ibiza-Barcelona

Tickets
Tickets via theark.cruises
Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non alcoholische dranken.

Facebook event | www.theark.cruises | Facebook.com/theark | twitter.com/thearkcruise | instagram.com/thearkcruise

The Ark Claire PR