Tiende editie SAVE ME @ the Beach: orang-oetans redden in Woodstock 69 én Club Stalker

Op zaterdag 7 juni organiseert Stichting Monkey Business voor de tiende keer SAVE ME at the Beach. In strandtent Woodstock 69 treden oa. Isis, David Labeij en SHMLSS optijdens het benefietfeest ter bescherming van de bedreigde orang-oetans en het regenwoud. Als de zon in de zee is gezakt, gaat SAVE ME nog even door: Club Stalker host de afterparty met oa. Wouter de Moor, Terry Toner en Some Chemistry. De opbrengst gaat naar drie lokale organisaties op Indonesische eilanden die zich inzetten tegen boskap en illegale dierenhandel. Alle dj’s en performers werken zoals altijd belangeloos mee aan SAVE ME at the Beach.

Overdag aan het strand
Woodstock 69 is voor de tiende keer de perfecte locatie voor het beestachtige feest. Met een decor van gekke schaduwspellen en live neon art, wordt de beachclub met sexy schaduwdanseressen omgetoverd tot een echte jungle gym. De band The Cheaters treedt live op en top dj’s als Isis, David Labeij, SHMLSS, Dopler, René Engel, L’Enfant nemen plaats achter de draaitafels. Als de avond in valt, wordt het gehele podium beschenen met een indrukwekkend videomapping show.

After in de stad
‘s Nachts doet Monkey Business er nog een tandje bij, want dan gaat de SAVE ME door met een officiële afterparty in Club Stalker. In Haarlem dragen dj’s Wouter de Moor, Marcel Vogel, Some Chemistry, Friday en Wannabeastar, samen met Monkey Business ambassadeur Terry Toner, hun steentje bij aan het goede doel. Bovendien doen Hellie Berry en Halve Soul een speciale back-2-back set en ook hier is gedacht aan het oranje shag decor en entertainment. Club Stalker is voor één nacht een ‘jungle by night’ met neon live art, oerwoudplanten en een oplichtende dansvloer.Save Me 2013Over Monkey Business

Stichting Monkey Business beschermt de orang-oetan en zijn leefgebied in de tropische regenwouden van Sumatra en Borneo. Houtkap, de aanleg van plantages en illegale dierenhandel vormen een grote bedreiging voor de mensaap die daardoor dreigt uit te sterven; in de afgelopen 60 jaar is het aantal orang-oetans met meer dan 50% gedaald. Met ambassadeurs Egbert-Jan Weeber en DJ Terry Toner en vele betrokken vrijwilligers en partners vraagt de stichting aandacht voor het verdwijnen van het regenwoud en zijn bewoners en haalt ze geld op om dit tegen te gaan.

Op de mooiste locaties, zoals Woodstock 69, De Magere Brug en Hotel Arena, organiseert Monkey Business de leukste house en techno events. Omdat iedereen vrijwillig meewerkt, is het mogelijk de evenementen tegen een minimaal budget neer te zetten en zoveel mogelijk van de opbrengst te doneren aan het redden van orang-oetans.

SAVE ME at the beach
Woodstock 69
Zeeweg 7 – Bloemendaal aan Zee
Datum: zaterdag 7 juni
Tijd: 15:00 – 00:00 uur

SAVE ME at Club Stalker (official afterparty)
Club Stalker

Kromme Elleboogsteeg 20 – Haarlem
Datum: zaterdag 7 juni
Tijd: 23:00 – 05:00 uur

Facebook event

Kaartverkoop via link
Ticketprijs (2 feesten voor 1): € 10
Wees er vroeg binnen, want vol = vol.

Line up:

Woodstock 69
Isis
David Labeij
SHMLSS
Dopler
Rene Engel
L’Enfant
Band: The Cheaters

Club Stalker
Wouter de Moor
Terry Toner
Some Chemistry
Marcel Vogel
Wannabeastar
Hellie Berry B2B Halve Soul
Friday