Transformatorhuis toneel van twee lange nachten techno

Amsterdam, 19 maart 2012 – De nacht doorfeesten krijgt een vernieuwde betekenis als jonge evenementenorganisatie Chateau Techno op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart neer strijkt op het Amsterdamse Westergasterrein. Zij doet dit met een hoogstaande techno line up, met maar liefst vier headliners per avond. Twee achtereenvolgende nachten staan nationale en internationale techno-hoogvliegers als Secret Cinema, Eric Sneo (DU), Nihad Tule (Zwe) en live act Industrialyzer (PT) in het Transformatorhuis op uitnodiging van de snelgroeiende feestorganisatie.

Chateau Techno is een voortrekker in de stroom jonge feestorganisaties die ‘ouderwets’ de nacht doorfeesten weer op de kaart zet. Door het organiseren van grote feesten in afwijkende locaties zoals het Transformatorhuis, partycentra en loodsen spreken zij een grote, jonge achterban aan die altijd op zoek is naar het spannende uitgaanservaringen, nu de paden naar meeste clubs platgetreden zijn. Door het late, of vroege, eindtijd om 7.00 uur ’s ochtends zet Chateau Techno Amsterdam op de kaart als wereldstad waar doorgefeest kan worden. En dat twee nachten achter elkaar.

Op vrijdag staan onder andere Eric Sneo (DU), Jon Gurd (GB) achter de draaitafels. Deze in de techno-scene bekende artiesten hebben al een tijdje niet gedraaid in Nederland, de verwachtingen zijn dan ook hoog. Nederlandse technoveteraan Secret Cinema is met geboekt wegens zijn talent om zalen uit te verkopen en het feest naar ongekende hoogte te trekken. Residents Ici Sans Merci en talent Jurwin Abbo (live) warmen aan het begin van deze lange nacht de zaal op.

Zaterdag 31 maart wordt er wederom tot zeven uur ’s ochtends geknald met een live set door Industrialyzer (PT) en de uit Zweden afkomstige Nihad Tule en Nima Khak. Deze artiesten hebben hun eigen unieke sound en zijn speciaal vanuit Zweden ingevlogen om deze ten gehore te komen brengen. Resident Esther Duijn opent te nacht en Invite sluit de dampende weekender af.

www.chateautechno.com | www.facebook.com/chateautechno

In het kort:
Chateau Techno weekender
Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2012
Transformatorhuis Klonneplein 2 Amsterdam
Voorverkoop: €18,50 per dag, passe-partout €30 via Paylogic