Valrave Festival viert tweejarig bestaan met grandioze line-up

DJ-legende Christian Smith maakt line up compleet

Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj’s, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.

Christian Smith
Deze Zweed is wat Valrave betreft een levende dj-legende, met ruim tien jaar ervaring in het vak en zijn eigen platenlabel Tronic. Naast uitstekende dj-sets heeft Smith heeft ook eigen muzikale producties op naam staan bij onder andere Drumcode, Bedrock, Sci+Tec en zijn eigen Tronic uiteraard. Smith is tegenwoordig woonachtig in Sao Paolo en drukker dan ooit; Valrave is dan ook ontzettend trots dat Christian Smith in de dj-booth staat tijdens Valrave Festival!

2014 Valrave 2 Year Anniversary

Meerdere zalen en uitgebreid programma
Valrave viert zijn verjaardag goed met maar liefst vier zalen in de H7 Loods en het Rhone Centrum. Over de twee grote areas worden de meeste dj’s van de line-up verdeeld. Dit zijn behalve Christian Smith ook zeker niet de minsten: Robert Babicz, Marc Marzenit, Ian O’Donovan, Donatello, Gardens of God en lokale jongens Ruttenbergs en Niklas Woodriff. Bram Fidder doet een all nighter in room 3 en room 4 is het domein van de Disco Troopers en hun vrienden.

Tweejarig bestaan
Ooit begonnen als een klein feestje in de Westerunie, is Valrave uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amsterdamse uitgaansleven. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar nu is de organisatie door de opstartfase heen en mag het met een glimlach terugkijken op een bijzondere periode. Valrave heeft dat bovenal te danken aan zijn vele leuke, trouwe bezoekers. Reden te meer om hen eens flink te verwennen met een verjaardagsfeest van jewelste.

Over Valrave
Valrave is een jonge promoter die in de afgelopen twee jaar de meest leuke en creatieve technofeesten heeft gegeven. Altijd met een bijzonder thema en bijbehorende dresscode voor de bezoekers, op rauwe locaties met veel aandacht voor het visuele aspect en de beste (inter-)nationale dj’s. Valrave onderscheidde zich onder andere door het speciale Game of Thronesfeest, een Dirty Disney-thema en het Alter Ego festijn. De viering van de tweede verjaardag is een goed excuus om in 2015 met z’n allen nog eens goed los te gaan, dus mis het niet.

valrave.com | www.facebook.com/Opdevalrave

In het kort

Valrave Festival – 2 Year Anniversary
Zondag 31 januari | 22.00 – 06.00 uur
H7 Warehouse & Rhone Centrum – Amsterdam
Voorverkoop is gestart en tickets zijn te verkrijgen via link
Tickets Early birds € 15,- | Regular € 20,- | Late € 25,-
Facebook event

PROGRAM
Christian Smith (SWE/Tronic)
Robert Babicz (DE/Kompakt)
Marc Marzenit (ES/Cocoon)
Ian O’DonovanIRL/Bedrock)
Donatello (LT/1605)
Gardens of God (DE/Ellum)
Ruttenbergs (NL/Traum)
Niklas Woodriff

ROOM 3
Bram Fidder [ALL NIGHT LONG!]

ROOM 4
DISCO TROOPERS & FRIENDS