Valrave presenteert een nacht vol Dirty Disney

Valrave gluurt in Ariel’s dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de Westerunie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist. Uiteraard wordt er een decor opgebouwd dat aanvoelt als een warm bad. Verkleden als jouw favoriete stoute tekenfilmfiguur mag!

Valrave Claire PR

De line up is als een stoute fantasie. Bram Fidder is de held van het moment, ook ver buiten Nederland is hij golven aan het maken. Zo tekende hij onlangs bij KMS, het label van techno grondlegger Kevin Saunderson. Ook Eelke Kleijn schiet richting de sterren, hij heeft net zijn jongste EP ‘51 Degrees Nord’ op het Spaanse label Suara uitgebracht. Stefano Richetta draait sinds mensenheugenis mee en is niet weg te denken uit de scene. De Click organisator voelt feilloos de crowd aan en staat garant voor feest. Valrave resident Ruttenbergs gaat eveneens als een speer. Op 22 september komt zijn langverwachte EP ‘The Fat Duck’ uit op Manual Music, met remix van Florian Miendl.

Valrave biedt de kans om heerlijk lekker te gaan op nostalgie. Welke cartoon vond jij het leukst? Welk tekenfilmfiguur is jouw favoriet, vermeng dat met een stout sausje en hul je een passende outfit. Het leukste verkleedfeestje van Amsterdam loopt meestal uit in een vuige bedoeling, niet voor tere zieltjes en helemaal in stijl met Ariel’s dirty mind. Eerdere thema’s die aansloegen waren onder andere Game of Thrones en Legertje Spelen.

Over Valrave

Valrave is een Amsterdamse organisatie die in korte tijd heeft bewezen dat zij de meest creatieve en gezellige techno feestjes weet te organiseren. De combinatie van een sterke line up met een aansprekend thema en bijbehorende dress code voor de bezoekers, zoals nu ook weer met Dirty Disney, is uiterst succesvol. De lange lijst met (inter-)nationale artiesten die al te gast zijn geweest blijft maar groeien. Zo namen eerder al grote namen als Pleasurekraft, Popof, Tiefschwarz, Mauro Picotto, Felix da Housecat en Matthias Tanzman plaats in de DJ booth van Valrave.

www.valrave.com | www.facebook.com/Opdevalrave

In het kort

Valrave’s Dirty Disney
Zaterdag 27 september | 21.00 – 5.00 uur
Westerunie | Westerunie & Westerliefde| Klönneplein 4-6, Amsterdam

Voorverkoop via link

Mickey’s Magic Ticket: €9,95 (SOLD OUT)
Donald Ducks Pleasurechest: €12,50 (60% done)
Alice is Late again: €18 (not on sale yet!)

Facebook event

Foto: Mell Photography