Valrave presenteert het label Kraftek in Westerunie

Pleasurekraft’s label met showcase op 14 maart in Amsterdam

Valrave is terug met een wel hele speciale nacht in Westerunie. Samen met ANNA (BR) en Vonda7 (DE) vormt labelaanvoerder Pleasurekraft op zaterdag 14 maart een stevige delegatie van het label Kraftek. Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na onder andere de VS, Duitsland en het BPM Festival in Mexico wordt ook Amsterdam aangedaan.

Vanaf 2010 werken de Zweedse Kalle Ronngardh en de Amerikaan Kaveh Soroush samen als Pleasurekraft, dat vrijwel direct leidde tot de waanzinnige plaat ‘Tarantula’ waarmee ze de wereld van de elektronische muziek op zijn kop zetten. Hier bleef het gelukkig niet bij en de mannen maken nog steeds veel goede muziek samen. Met hun label Kraftek lanceren ze nu ook de muziek van andere fijne producers.

ANNA is daar één van. Deze Braziliaanse leverde met haar release Six Figures de favoriet in Carl Cox’ platenkoffer. Ze bouwt ondertussen al dertien jaar aan haar carrière en nu is Europa aan de beurt om aan haar onderworpen te worden. Vonda7 uit Duitsland releasde begin maart Barryland EP op Kraftek, die gelijk hoge ogen scoorde op Beatport. Valrave’s Resident Ruttenbergs trapt de nacht af.

Valrave Westerunie
Marty Marn Photography

Over Valrave

Valrave is een jonge promoter die in de afgelopen twee jaar de meest leuke en creatieve techno-feesten heeft gegeven. Altijd met een bijzonder thema en bijbehorende dresscode voor de bezoekers, op rauwe locaties met veel aandacht voor het visuele aspect en de beste (inter-)nationale dj’s. Valrave onderscheidde zich onder andere door het speciale Game of Thronesfeest, een Dirty Disney-thema en het Alter Ego festijn. Ook is Valrave één van de drijvende krachten achter In The Clouds Festival, zaterdag 13 juni op Circuit Zandvoort.

valrave.com | www.facebook.com/Opdevalrave

In het kort

Valrave presents: Kraftek

Zaterdag 14 maart 2015 | 22.00 – 5.00 uur
Westerunie | Klöhnneplein 4-6 Amsterdam

Line up:
Pleasurekraft (USA)
ANNA (BR)
Vonda7 (DE)
Ruttenbergs

Voorverkoop via link
Early bird: €15
Regular: €22,50

Facebook event