Warme bassen en opwindende ritmes bij IChiOne

Deze lange dagen vragen om samenzijn, IChiOne verzekert het van warme bassen, opwindende ritmes en opzwepende melodieën. Komende editie nodigt IChiOne Break-Fast uit Groningen en Technicality uit Londen uit naar OT301 om op zaterdag 1 december hun gezamenlijke passie voor experiment, abstracte beats, drum funk en future jungle te vieren.

Jungletrain initiator en IChiOne resident Arnicvs opent de avond met een selectie van platen die het verleden en de toekomst verbinden. Chris Inperspective en Senses vertegenwoordigen het label Inperspective en de Techniclity avonden. Dit duo is bekend vanwege hun rijke kennis van de geschiedenis van drum n bass en hun enthousiasme die ze overbrengen op het publiek.

IChiOne ambasador, Silvahfonk en head honcho Fre4knc van Break-Fast symboliseren de verbinding tussen beide organisaties. In het verleden waren zij ook bekend als Royal en Raw, hun back 2 back dj-set is een toonbeeld van vriendschap. Beide dj’s zijn geweldige selectors en meesters in techniekbeheersing.
Quest One is de resident host van de avond en zorgt voor vocale opzweping.

C.V. Gabriel maakt de avond complete met magische en sfeervolle visuals.

IChiOne avonden zijn uniek in zijn soort, het  heeft een gevolg in Nederland en daarbuiten. Iedereen die nog niet in gelegenheid is gekomen om IChiOne te bezoeken is uitgenodigd om onderdeel te zijn van de beweging.

In het kort: 
IChiOne ❤ Break – Fast ❤ Technicality
DJ sets: Arnicvs ( IChiOne)  NL | Chris Inperspective b2b Senses (Technicality) UK
Silvahfonk b2b Fre4knc (IChiOne/Break-Fast) NL
Hosted by: Quest One (IChiOne) NL
Visuals: C.V. Gabriel (A studio) NO
Photography: Rene Gesink NL
Live stream: Jungletrain.net
Facebook eventOT301
Overtoom 301 1054 HW Amsterdam
Zaterdag 1 December 21.00 – 3.00 uur
Entree: 8 Euro