Wees een superheld: mis laatste tickets Valrave Festival niet

Deel je superkrachten en win het ravepakket!

Maar liefst 12 uur duurt het eerste indoorfestival van Op De Valrave. Op zaterdag 23 november staat Westerunie, Westerliefde en Westergasterras in het teken van Valrave festival. Daarvoor is een batterij aan (inter-)nationale house en techno-helden opgetrommeld. Het oog wil ook wat, daarom is het allerleukste decor en spannendste entertainment geregeld. Het thema is Who’s Your Alter Ego, iedereen wordt gevraagd om als hun alter ego los te gaan deze nacht.

WHO’S YOUR ALTER EGO?
Stiekem een held op sokken of toch een echte superheld? Iedere dag ben je al jezelf, daarom biedt Op De Valrave iedereen de kans om zich eens te verplaatsen in zijn of haar alter ego. Met een kleurrijke of extravagante outfit, hoe gekker hoe beter, kan iedereen zijn andere kant laten zien. Duik dus diep de verkleedkist in om te onderscheiden op Valrave Festival.

Om er tijdens het festival gedurende 12 uur lang verzekerd te zijn van de beste house en techno, wisselt een batterij aan buitenlandse grootheden elkaar af: Stephan Bodzin (DE), Marc Romboy (DE), Dosem (ES), Gabriel Ananda (DE), Harvey McKay (UK), Boss Axis (DE), Oliver Lieb (DE), Martin Roth (UK) en nog veel meer. Neerlands trots krijgt alle ruimte met Mike Ravelli, Battage (aka Harde Baas), Bram Fidder, Ruttenbergs en Daniel Zuur & Florian Wolff.

Daarnaast maakt een aantal mystery guests en spectaculaire live optredens de avond compleet. Zo laten Solee (DE) en Specker (NL) hun live geluid horen. De man die het hele boeltje naar een hoger, maar vooral losser plan tilt, is de vaste host van Op de Valrave: M.C. Complicated. De visuals van Lasershows Nederland en Wallfiller zorgen voor geen enkel verveeld moment.

★ WIN EEN RAVEPAKKET! ★
Onzichtbaar stiekem naast je vrienden chillen, vliegen over de Zuidas of terug naar toen! Heb jij ook altijd al superkrachten willen hebben? Vertel op Facebook welke het is en maak kans op een ravepakket! Dan kun je geheel in superheldstijl naar Op De Valrave op 23 november!

★ Win een ravepakket! (1 x)
2 x ticket Valrave Festival
20 x drankmuntjes
1 x Spacetaxi (retour)

★ Overige losse prijzen
4 x ticket Valrave Festival
2 x backstage bandjes Valrave Festival
1 x Valrave Shawl
2 x T-Shirt (M/V)

PS; Deel dit bericht en vergroot je winkans!

OVER OP DE VALRAVE
Op De Valrave heeft binnen no time heeft laten zien dat het Amsterdams meest gezellige en leuke feestjes weet te organiseren. Altijd met een creatief thema en bijbehorende dress code voor de bezoekers, een geweldig decor en mooie visuals door Wallfiller en Lasershows Nederland. De lange lijst met (inter-) nationale artiesten die al te gast zijn geweest blijft maar groeien. Zo namen eerder al DJ’s als Popof, Tiefschwarz, Matthias Tanzman en Mauro Picotto plaats in de DJ booth van Op de Valrave. Voor de viering van de eerste verjaardag op het Valrave Festival worden al deze bouwstenen voor een dik feest nog eens extra opgeschroefd.

www.valrave.nl | www.facebook.com/Opdevalrave

In het kort
VALRAVE FESTIVAL
Zaterdag 23 november 18.00 uur – 06.00 uur
Westerunie en Westerliefde, Klönneplein 4 – 6, Amsterdam
Tickets: // normal € 18,- ex fee | late € 22,50 ex fee in ticketshop
Facebook event